2777
2789
عنوان

جنین سفالیک

| مشاهده متن کامل بحث + 17413 بازدید | 33 پست
بریچ زمانی هست که بچه سرش زیر قفسه  مادر قرار داره و سفالیک زمانی هست که سر جنین داخل لگن قرار ...

آهان.ممنون نميدونستم!تشكر بهم گفتي عزيزم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

اخه منم بیشتر طرف چپ شکمم حسش میکنم

یه موقه هایی طرف راست شکمم و زیرش خالی میشه

میگم نکنه بریچ شده

از سزارین وحشت دارم

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه منم بیشتر طرف چپ شکمم حسش میکنم یه موقه هایی طرف راست شکمم و زیرش خالی میشه میگم نکنه بریچ شده ...

چرا وحشت داری؟حالا من از طبیعی وحشت دارم ولی کلا دوسدارم طبیعی بیارم

ولی سپردمش ب خدا گفتم هر کدوم برام بهتره همون بشه

اخه منم بیشتر طرف چپ شکمم حسش میکنم یه موقه هایی طرف راست شکمم و زیرش خالی میشه میگم نکنه بریچ شده ...

عزیزم من تا آخر هفته ۳۸ بچه ام بریچ بود و چرخید.خیییلی وقت داری.نگران نباش

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه

اخه سزارین بعدش عوارض داره

منم سنم کمه دوس ندارم برم اتاق عمل

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀

اره

به دختر پسر بودنش ربطی داره؟

ممنون

اره منم اینجوری میشم اکثر اوقات

من تا وقتی بچه ام بریچ بود اصلا مشخص نبود حامله ام.ماه هشتم بودم هیشکی باور نمیکرد حامله باشم.ولی وقتی سفالیک شد توی ماه نهم همه از دیدنم تعجب کردن.

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه

سفالیک باشه شکم رو به پایین نمیاد؟؟؟

برامن ک انگار ن انگار بچم سفالیکه...تازه پایین شکمم خالیم شده