2777
2789
عنوان

یعنی تا عید میتونیم عروسی بگیریم?

304 بازدید | 14 پست

سوم عید عروسیمه استرس دارم😩😢

طُ∞‌ضربان‌قلب‌منی‌ ـﮩ۸ــ💌ــ۸ـﮩـ S ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌💗🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا بتونید عروسی بگیرید ولی اینکه مهمونا همه بیان یکم خب سواله ولی انشالله خوشبخت بشی

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

معلوم نیست الان که حتی آرایشگاهام تعطیل کردن 

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏
احتمالا بتونید عروسی بگیرید ولی اینکه مهمونا همه بیان یکم خب سواله ولی انشالله خوشبخت بشی

مرسی عزیزم

دیشب دکتر توی تلوزیون میگفت هر کی عروسی داره به تعویق بندازه 

یعنی تا عید هم

بخدا جای تو بودم همه هزینه هایی ک باید میکردیمو ورمیداشتم ولسه ی درد زندگیمون میدونم ارزوی هر دختری ...

اخه شیش ماهه تو خونه خودمم عقدم طول کشید