2777
2789

سلام خانمای گل

خوب هستین؟

مراقب خودتون و عزیزانتون باشید.

توصیه های بهداشتی رو حتما رعایت کنید

انشاءالله سلامت باشید.❤

حالا که خیلی تو خونه مشغول هستن،چه بهتر که مفید کارهارو انجام بدیم و حس خوبی داشته باشین

تو این تاپیک بیاین در مورد هر کتاب ، فیلم ، آهنگ یا هر چیزی که تا به حال تجربه و حس خوب و عالی با اونا داشتین رو به اشتراک بزارید تا ما هم استفاده کنیم.

مخصوصا کتابی یا هر چیزی که زندگیتونو تغییر داده

یا حتی اتفاقاتی براتون افتاده خلاصه هررررر چی 😉

بفرمایید

بهترین هارو براتون آرزو میکنم

شما هم منو دعا کنید با سه تا نی نی هام😍😍😍😍

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

من با کرونا حس گرفتم😰😂

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب نیمه تاریک وجودو دارم میخونم قشنگه

قدرت درونم از کتابخونه گرفتم فرصت نشد تا اخر بخونم ولی تا اونجایی ک خوندم خیلییییی خوب بود

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
کتاب نیمه تاریک وجودو دارم میخونم قشنگه قدرت درونم از کتابخونه گرفتم فرصت نشد تا اخر بخونم ولی تا ا ...

چه خوب موضوعشو میگین؟

من یه مشت دونه نارنج کاشتم، حالا دونه دونه شاخه سبزشون خاک را می زنه کنار کمر راست می کنن، با سرعت سرسام آوری رشد می کنن و من عاشق زل زدن بهشون و معجزه خلقتشونم🌱 کل منبع انرژی زندگیم همینه و بس☺️

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
عزیزم خدا فرشته هات رو در پناه خودش حفظ کنه من با دیدن طبیعت ،گل و درخت و دریا و آسمان حس خوب میگیر ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگتون

خیلی هم عالی 

پایدار باشه این حستون

چه خوب موضوعشو میگین؟

درباره خودشناسی و حال خوب بود قدرت درون 

نیمه تاریک وجود درباره سایه های شخصیت هر فرده که چطور خودمونو کاملتر بشناسیم و حتی نیمه های تاریکمونم دوست داشته باشیم

البته هنوز اولشم دعا کن تا اخر فروردین تعطیل شه دانشگاه بشینم بخونم بلکم رستگار شوم  

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من یه مشت دونه نارنج کاشتم، حالا دونه دونه شاخه سبزشون خاک را می زنه کنار کمر راست می کنن، با سرعت س ...

ووووویییی 😍😍😍😍چه قدر خوب 

خوش به حالتون

درباره خودشناسی و حال خوب بود قدرت درون  نیمه تاریک وجود درباره سایه های شخصیت هر فرده که چطور ...

انشااااالله😉

بازم میدونی بگو

من یه مشت دونه نارنج کاشتم، حالا دونه دونه شاخه سبزشون خاک را می زنه کنار کمر راست می کنن، با سرعت س ...

منم یه موسی در گهواره دارم اولش داشت خشک میشد گفتم اه اصلا گل نگه داشتن تو توان من نیست فکر کردم نابود شد دیگه

بعد شروع کردم به اب دادن بهش خاکشو مرطوب نگه داشتم هر روز نازش میکنم باهاش حرف میزنم اونم پر برگ شده  

منم یه موسی در گهواره دارم اولش داشت خشک میشد گفتم اه اصلا گل نگه داشتن تو توان من نیست فکر کردم ناب ...

حس خوبیه، منم از گیاه می ترسم چون می ترسم بکشمش اما این دونه نارنجها فوق العاده هستن😍

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖