2777
2789

بچه ها ی چیزی که حق با شماست موقع دعوا باشوهرتون عکس العملتون چیه؟من خودم گریه میکنم یا سر و صدا میکنم تند تند حرف میزنم یا واقعا بد حرف میزنم باهاش. اونم متنفره از اینکار.چن بار قول دادم که انجام ندم باز ادامه میدم.چیکار کنم؟امشبم بحثمون سر اینه که اون میگه تو ماشین گریه نکن من تو شهر آبرو دارم و فلان.من چی بهش بگم ایندفعه و چی بگم که اروم شه وخودمم اروم شم واقعا کاری ک بدش میاد و انجام ندم

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محکم حرفامو میزنم ، اونم فکر میکنه حق با من باشه قبول میکنه حقم با من نباشه مجبوووووره قبول کنه 😂😂

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊

اوه اوه 😐من موقع عصبانیت خیلی بد میشمم همه چیو میکشم وسط زبونمم ک خیلی درازهههه اونم متنفره😐ولی همینه ک هس

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑

حرصم میگیره دوس دارم بزنمش اما سکوت میکنم تا بیاد منت کشی

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞