2777
2789
عنوان

همسایه مون

213 بازدید | 19 پست

سلام خانما طبقه هم کف ی آپارتمان ۵طبقه میشینیم الآن چندروزه دقیقا ساعتی که پسرمو میارم تو اتاق بخوابونم صدای آهنگ میاد.صدای تیزی نیست ولی اذیتم میکنه.نمیدونم تمرین پیانو میکنن ارگه چیه

چیکار کنم؟

شوهرمم ظهرا نیستش که بگم اون بره بگه بهشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامه بنویس

همسایه ی عزیز مراعات دیگر همسایگان ساختمان رو در بین ساعت(....تا....)

از شما خواستارم. و بذارید لای در ساختمان

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
نامه بنویس همسایه ی عزیز مراعات دیگر همسایگان ساختمان رو در بین ساعت(....تا....) از شما خواستارم. ...

منم همیشه این کارو میکردم.چون دوس ندارم مستقیم ب همسایه ها چیزی بگم ک دلخوری پیش نیاد

الان یه مشکلی دارم .ماااخرین واحدیم .بعد واحد قبلی ما تازه اومدن .

انقدررررررر کثیف و شلخته هستن .نمیدونم چجوری ب اونا بگم. جاکفشی زشتشون ک بیرونه.یه گلدون مصنوعی داغوووووووون گذاشتن جلو خونشون .تابلو قدیمی داغون چسبوندن .مجسمه گنده ی خیلی قدیمی و زشتم گذاشته جلو خونشون .همیشه هم ۱۰ جفت کفش جلو درخونشونه‌.. فک کرده راه پله جلو خونشو تزیین کرده و با سلیقه ست. 

ولی بخدا اصلا راهی نذاشته ک ما بتونیم رد بشیم.😭😭😭

اگرم نامه بنویسم میفهمه منم. چون فقط ما از جلو خونشون رد میشیم و اخرین واحدیم.. چکار کنم؟ حتی روم نمیشه مهمون دعوت کنم بااین وضع😔

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
متاسفانه طبقه بامون صابخونه س.طابلو اینچیزام نداره

حالا میتونی تو نامه بنویسی بندازی تو خونشون.نمیفهمه ک شما گذاشی.شاید فک کنه طبقه بالاست .

من یه مدت تو خونه م فقط بوی سیگار بود.بخدا ۲ طبقه پایین تر میکشید بوش میومد تو خونه م. تا ۱ ساعت میموند.تا بوش میرفت باز بعدی رو میکشید.

اخرش نوشتیم ک تو روخدا سیگار نکشید برین بیرون بکشین .دیگه بو نیومد

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️