2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه ی ده یازده ساله دارین کمک کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم خیلی شیرینی جات میخوره همه میگن اخر این دیابت میگیره

ایشاالله که نمیگیره همیشه هم انگار به شیرینی ربط نداره خواهرزاده من خیلی میخوره ولی باشگاه و استخر میره هیکلش انقدر خوبه هیچ مشکلی هم نداره 

عزیزم من خودم یازده سالگی قند داشتم دکتر رفتم و رژیم غذایی بم داد الان در سلامت کاملم😍

عزیزم ایشاالله همیشه سلامت باشی با این حرفت کلی حالم عوض شد بهت درخواست دوستی دادم اگه میشه قبول کن

تورو خدا راست میگی یعنی خوب خوب شدی یعنی انسولین و اینا نمیخاد ؟

آره والا

البته باورت نمیشه تو این دوره ی درمانم ههییچچ چیز قند دار نباید میخوردم

یک ماه گیاه خوار بودم😢

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 
عزیزم ایشاالله همیشه سلامت باشی با این حرفت کلی حالم عوض شد بهت درخواست دوستی دادم اگه میشه قبول کن

قبول کردم فدات شم😍😍

مرسی 

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 
بعداکه خوب شدی هرچی خاستی میتونی بخوری؟

نه باید رعایت کنی وگرنه دوباره میزنه بالا

بعداکه خوب شدی هرچی خاستی میتونی بخوری؟

قرصم باید بخوری مثلا من روزی یکی میخوردم ولی دکترم قطش کرد

ببخشید عزیزم انقدر سوال میکنم الان میتونی برنج و نون و ماکارونی بخوری یا مثلا گاهی تو مهمونیها شیرینی یا کیک میخوری؟چون میدونی مدرسه میره برای خوراکیهاش واقعا سخته نمیدونم چی براش بزارم 

خب خداروشکر پس دیگه الان دارویی نمیخوری؟

نه عزیزم ولی مدت زیادی میخوردم

ببخشید عزیزم انقدر سوال میکنم الان میتونی برنج و نون و ماکارونی بخوری یا مثلا گاهی تو مهمونیها شیرین ...

خیلی کم باید بخورم خیلی کم