2777
2789

امروزصبح سونودادم8هفته و4روزمه ب حساب پریود.سونوشکمی وداخلی دادم. گفت ساک هست قطر24میلی وکیسه زرده هست ولی هرچی گشت فتال پل ندید. درصورتی ک ن درددارم ن لکه بینی. گفت 7هفته و1روزی. من دوسقط داشتم امسال وکورتاژشدم وهرروزانکسوپارین میزنم. گفت بروسقط کن منتظرنمون. اخه2هفته پیش سونودادم گفت 6هفته و4روزی وفقط ساک هست برو استراحت کن نزدیکی نکن پله نرو. منم همش استراحت بودم. حالاکی بوده تا هفته 9یا10صبرکرده باسونوداده وهمه چی خوب بوده؟ خودم وشوهرم میگیم 10روزصبرکنیم بازهپارین بزنم وسونوبدم شاید خوب بود. ولی میترسم دکترم قبول نکنه

سابقه داریزاز قبل یهتر به حرف دکتر کنی از طرفی واسه سقط هنوز زوده

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

عزیزم ب نظر من دوهفته دگ صبر کن شاید لقاح دیر انجام شده باشه.

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی داخل ساک بچخ نیس،؟؟؟؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

ببین من نمیدونما

ولی بچه تو ۵هفته باید تو ساک دیده بشه

اگه سقط نکنی براخودت مضره

بازم ی متخصص دیگه برو

ان شاالله هرچی خیره

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

ی بارداری شیمایی داشتم ی بارداری توقف رشد ونزدن قلب ک کورتاژشدم تشخیص دکترگفت انعقادخون انکسوپارین زدم وقتی فهمیدم باردارم. ن پروژسترون نزدم چون اصلا لکه بینی نداشتم. دردنداشتم همشم استراحت مطلق بودم رعایت کردم. دکترم فوق تخصص نازایی وسقط مکرر. گفت سقط کن نمونه بهتره. چ کنم ینی 1هفته صبرنکنم شاید خودش افتاد یا برم سونو

سقط دومم ک 5هفته ونیم گفت ساک وکیسه زردهست 8هفته و1روزگفت بچه 6هفتشه قلب نداره دوبارسونودادم اخرم کورتاژشدم. ولی این میگه تو8هفته و 4روزته ولی ساک 7هفته و1روزه وفقط کیسه زردهست

دیگ خسته شدم اخه 3بارسقط.انقد دعاکردم نذر کردم دو چله گرفتم هرروز دعاو ذکرو التماس خدا و همه اماما کردم. کاش یاحامله نشم یا ایطورالکی دلم خوش نشه بخدا دلم خونه انقدگریه کردم سرم داره میترکه مگه چیززیادی خاستم ازخدا. ازمایشام گفت غلظت خون داری هپارین بزنی حله پ کو آخه