سلام دوستان اول از همه بگم لطفا،خواهشا اگه تایپیکم طبق نظر و سلیقه شما نیست گزارش نزنید شاید بدرد کس دیگه بخوره مرسی🙏
عزیزان همینطور که میدونید طبع ویروس کرو نا سرده و وزارت بهداشت توصیه به مصرف گرمی جات داره ولی یه عده از خدا بیخبر برای سود بیشتر دارن گرمیجاتی که اکثر مردم میشناسن به قیمت فضایی میفروشن،اخه بی انصاف سیر کیلو 50تومن؟؟؟😒😳
من این تایپیک رو زدم تا موادی که طبع گرم دارن ولی شاید بعضی ها نمیدونن و صرفا ارزون هم هستن و در دسترس همه هم هست رو معرفی کنم☺
💫دوستان اگه این تایپیک بدرتون خورد(اگه دوست داشتین) یه صلوات بفرستید واسه حاجتم💫
خوب اول با ادویه شروع میکنم:
🌯ادویه های گرم:
فلفل سیاه،هل،فلفل کاین،دارچین،چوب دارچین،زنجبیل،ترب کوهی،جز هندی،میخک،زیره سیاه،پونه،نعنا،رازیانه،دانه کنجد،زردچوبه(دربعضی موارد زردچوبه جزو ادویه سرد است)
🥤نوشیدنی های گرم:
دمنوش گل گاوزبان ،دمنوش گل بنفشه،دمنوش گل نیلوفر،دمنوش زنجبیل،چای اویشن،دمنوش چهار گل،دمنوش نعنا،دمنوش گلپر،چای شیر عسل،هات چاکلت ،قهوه،ذرت وشیر،شیر شتر،زعفران،چای گل سرخ
🥣غذا های گرم:
آبگوشت،شیر میش،گوشت غاز،گوشت کله،قورمه سبزی،آبگوشت به،آبگوشت کلم قرمز،کره،خامه،نیمرو،تخم مرغ،قیمه،سبزی پلو،مرصع پلو،دم پختک،شیرین پلو،حلیم گندم،شعله قلم کار،اشکنه،نخود آب،سمنو،کاچی،کباب کوبیده،کباب برگ،بریانی،کوفته ریزه،فلافل نخود،تاس کباب،دلمه بادمجان،کوکو سبزی،حلوا،سبزی پلو،شامی کباب،کله جوش،خوراک لوبیا قرمز، سوهان،نیمرو پیاز نخم مرغ،فسنجان گردو،فسنجان بادام،خورشت کنگر
🍌میوه هاو صیفی جات طبع گرم:
موز،انبه،به،زیتون،خرما،نارگیل،چغندر،
بادمجان،فلفل سبز،پیاز،سیر،موسیر،کلم قرمز،نارنج ،خرمالو،آناناس،انجیر تازه و خشک شده،انگور،سیب های شیرین،قیسی،گلابی،بالنگ،مویز،انواع توت ها و کشمش ها،طالبی
🥦سبزیجات گرم:
پونه،ترخون،نعناع،ترخون،پیازچه،شاهی،جعفری،ریحان،شنبلیه،شاهتره،شوید،کرفس،گزنه،تره،تره فرنگی،مرزه،برگ چغندر
🥩🍗گوشت های طبع گرم:
آهو،اردک،گنجشک،بلدرچین،شتر مرغ،شتر،کبوتر،خروس،کباب و دل،گوشت گوشفندی،کوهان شتر
🥜مغز های گرم:
گردو،پسته ،بادام،فندق،تخمه افتابگردان،تخم خربزه،کنجد،بادام زمینی،تخم طالبی
حبوبات گرم:
انواع لوبیا،گندم
🥕ریشه ها ی گرم:
هویج،زردک،سیب زمینی ترش،شلغم،انواع ترب ها
🧀🥛لبنیات گرم:
شیر گوسفند،کره،خامه،شیر شتر
🍾عرقیات با طبع گرم:
گلاب، عرق آویشن، عرق بادرنجبویه، عرق بومادران، عرق بهار نارنج، عرق پونه، عرق چهل گیاه، عرق دارچین، عرق رازیانه، عرق زیره، عرق شوید، عرق کاکوتی، عرق گزنه، عرق نسترن، عرق نعناع و عرق هل.
🍱متفرقه:
شیره انگور، روغن کنجد، دنبه، روغن بادام تلخ، ارده، سمنو و خاکشیر.نبات