2777
2789

دوستای گلم من الان توی مرحله ی دریافت کیس ازدواج هستم.تا این مرحله عالی پیش رفتم.امروز دوتا کیس شمارمون و گرفتن.یکیش پزشکِ و تخصص میخونه و اون یکی توی کارخونه کار میکنه.من توی مشخصات همسر اختلاف سن نوشتم ۳ تا ۵ سال.این اقای پزشک هم سن من هستن.الان افکار...که نمیخوام اسمش و بیارم و توی ذهنمن اینه که هم سنِ و من چون متولد برج ۵ هستم میگم اون کوچیکتر نباشه یه وقت و ...یه سری افکار که توی مرحله ی دریافت گیرم میندازن کلا.تا الانم فعلا تماس نگرفتن.مامانمم میگه شاید چون دیدن هم سن هستین.فاز ...مامانم هم همیشه بیشتر دامن میزنه به افکارم.الان چیکار کنم تا عالی دریافت کنم؟

من عاشق خدام😍و خدا عاشق من❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر افکار منفی برت میگردونه عقب مثبت فکرکن تا ذهنت رفت سمت چیز منفی به یچی دیگه فکرکن از خودت سوال های مثبت بپرس...مثلا بگو اگه باهاش خوشبخت شم چی و ازاین دسته

🙃﮼خداوندا                                                                           ﮼این‌‌یک‌دعا‌نیست‌یک‌خواهشه                         ﮼مهربانی‌ رابه قلب های مابرگردان

اگر بخوام با قانون جذب برا خودم انرژی بفرستم برا قبولی رشته مورد علاقه ام باید چیکار کنم

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

نامه مشخصات همسر رو به فرشته ها نوشتید یا خدا؟ توضیح بدید.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲