2777
2789
عنوان

تب واكسن دوماهگي

34 بازدید | 6 پست

سلام ماماناي مهربون لطفا كمكم كنيد پربروز واكسن دوماهگي پيرمو زدم هنوز تب داره تا ٣٨.٣  ميره استامينوفنم بهش ميدم ولي هنوز ادامه داره تا چدروز تب ميكنه؟ طبيعيع؟  فك ميكنم سرماهم خورده اخه ووز اول كه تبش بالا بود خيلي لباسشو كم كردم فقط ي ركابي بدون شلوار ، پي پيشم سبز تيره شده نميدونم چكار كنم تو اين وضعيت دكترم ميترسم ببرمش

نگران نباش فقط آستامینوفن رو بهش بده منم دخترم اينقد تبش بالا رفت بردمش دکتر گفت فقط پاشویه کن و قطره بده

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش فقط آستامینوفن رو بهش بده منم دخترم اينقد تبش بالا رفت بردمش دکتر گفت فقط پاشویه کن و قطر ...

O ممنون عزيزم پسر من پاهاش يخه فقط سرش داغه رو پسشونيش پارچه نمدار ميذارم بد نيس كه؟

نگران نباش ،تا سه روز تب دارن،پسر من قطره هم میدادم تبش از 38/7پایین نمیومد

اخيش خيالم راحت شد ، مرسي راستي تب سنج ديجيتالي رو زير بغل ميداريم با نيم درجه اضافه كنيم؟

O ممنون عزيزم پسر من پاهاش يخه فقط سرش داغه رو پسشونيش پارچه نمدار ميذارم بد نيس كه؟

اتفاقا منم دخترم دست وپاهاش یخ بود وقتی تب داشت دکتر گفت واکنش طبیعی بدنه فقط پارچه نمدار با آب ولرم بزار زیر گلو وزیر بغل ورو شکمش بزار اینکه تب کرده خوبه بدنش واکنش نشون میده منم خیلی استرس داشتم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن