2777
2789
عنوان

واقعا عجیب براتون

159 بازدید | 0 پست

کسی ک زود ازدواج می کنه حتما نباید برای این انتخاب شده باشه ک زیر دست مادر شوهر پدر شوهر بزرگ بشه اونا تربیتش کنن

نگین از جاهایی میگیرن ک وضعیت ضعیفی دارن ک توقعشون کم باشه و قانع باشه ک هر بلایی سرش آوردن هیچی نگه 

چرا فکر می کنید کسی ک زود ازدواج می کنه از عقل و منطقش استفاده نکرده و فقط از بچگی به فکر این بوده ک شوهر کنه از ترس اینکه نترشه شوهر کرده 

چرا فکر می کنید ک زود ازدواج کردن اینکه شوهرت سطح فرهنگی پایینی داره و جایگاه خوبی تو جامعه نداره 

و چرا فکر می کنید ازدواج زود باعث میشه ک از درس و ادامه تحصیل بمونی نتونی پیشرفت کنی 

خیلیا تو سن کم ازدواج کردم ولی هم درس خوندن پیشرفت کردن هم همسرشون جایگاه خوبی تو جامعه داره و تحصیل کرده اس و می تونه خانواده اش تگ رفاه کامل باشه و خانمش و از هر نظر ساپورت کنه و نزار کسی به زنش توهین کنه 

زود ازدواج ک دن به معنی نیست ک پدر و مادر شوهر تربیت کنن به سبک خودشون بزرگت کنن مگه برده گرفتن ک این کارو با عروس بکنن

پس خواهشا کسایی ک زود ازدواج کردن و قضاوت نکنید و بگید سطح فرهنگی پایین داری و فقط ابزار جنسی همسرت و دست اموز پدر و مادر شوهر ک تربیت کنن 

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...