2777
2789
قربونت عزیزم .انشالله هرچی خیره من که فک میکنم منفیه کلا از صبح دل ودماغ ندارم

اخه من شنیدم هاله بیوفته جواب مثبته اما بازم دو سه روز دیگ بزار چقد انتظار بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی به زمان لقاحت داره اگه زود انجام شده زودم نشون میده ولی بعد از چهارده روز نشون میده حول و حوش زمان پریودیت تازه ازمایش خون بعد از ده روزه بی بی دیرتر جواب میده میدونی چه تایمی از دوره ت تخمکگزاری داشتی

بستگی به زمان لقاحت داره اگه زود انجام شده زودم نشون میده ولی بعد از چهارده روز نشون میده حول و حوش ...

اره ۱۳ دورم بود.دوراهمم منظمه و ۲۸ روزس الان یه هفته دیگه موعد پریودیمه

علایمی هم داری ؟ من ۴ روز دیگه موعدمه ولی یکم سنگینی سینه دارم که ماه های قبل هم داشتم 😐😐

من دوروزه سینه هام دردمیکنه اما حساس نیس.تکرر ادرارم دارم.نفخم دارم دیروزم خیلی کمرم دردمیکرد.همشم گشنمه و سر معدم میسوزه و اینکه همیشه ببخشید موقع تخمک گذاریم ترشح چسبناک داشتم اما این دفعه ندارم.شنیدم میگن اگه هفته اول ترشح نداشته باشین تخمک بارور شده.درسته ؟

من دوروزه سینه هام دردمیکنه اما حساس نیس.تکرر ادرارم دارم.نفخم دارم دیروزم خیلی کمرم دردمیکرد.همشم گ ...

نشنیدم چنین چیزی!، خب علائمت به بارداری میخوره انشالله بارداری

اره ۱۳ دورم بود.دوراهمم منظمه و ۲۸ روزس الان یه هفته دیگه موعد پریودیمه

منم دقیقا مثل شمام الان زوده نشون نمیده تازه هشت روز گذشته یکی دو روز به موعدت بی بی بزن بعشم فکر نکن چون استرس داشته باشی و روزارو بشموری مانع لقاح و بارداری میشه ایشالا هر چه زودتر چشمت به دوتا خط پرنگ بی بی چک روشن بشه گلم منم سیزدهم کیت تخمگزاریم پرنگ شد و رابطه داشتم روز موعد یعنی دوهفته بعد تستم مثبت شد 

مرسی از اطلاعات گلم برام دعا کن زودی مامان بشم

عزیزم من الان باردارم دعا میکنم عیدیتو همین روزا از خدا بگیری برات ایتالکرسی میخونم شماهم منو دعا کن که بعد دوتا دختر تودلیم پسر باشه خیلی از این بابت طعنه شنیدم