2777
2789
عنوان

یه سوال مسخرهههه

156 بازدید | 11 پست

ایا ممکنه یکی تو‌اقدام باشه روز قبل پری یه پارچ اب یک کیلویی بلند کنه حدودا😐😐😐😐چند بار مثلا

بعد یهوو‌زیر شکمش در بگیره

بعد پاهاش

چقدر سوالم مسخره است

ممکنه باردار باشم

وای چقدر از خودم بدم میاد که امیدوارم😐😐😐😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پارچ کار ندارم وای یکی از علائم اولیه بارداری من درد تخمدان بود. ایشالا که هستی

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
با پارچ کار ندارم وای یکی از علائم اولیه بارداری من درد تخمدان بود. ایشالا که هستی

😭😭😭😭خدایااا 

ای کاش منم 😭😭😭ان شاله بچه ات به سلامتیبیاد بغلت

برای منم دعا کن😭😭😭

😭😭😭😭خدایااا  ای کاش منم 😭😭😭ان شاله بچه ات به سلامتیبیاد بغلت برای منم دعا کن😭😭😭

سلامت باشی عزیزم. ان شالله شمام زود باردار میشی

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic

من جنس اورده بودن واسه مغازه یه گونی بزرگ شب بود هیچکس نبود کمکم بده شاید صد کیلو بود کشیدم انداختم تو مغازه تا ده روز کمردرد و گردن درد بودم بعدا فهمیدم حامله هم بودم تازه بچمم دوازده کیلو همش بغله خخخ

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐