2777
2789
عنوان

سختی بچه بزرگ کردن

1798 بازدید | 50 پست

سلام من خیلی خستم خیلی شدید عصبی ام خواهش میکنم کمکم کنید دارم دیوونه میشم بچمم دیوونه میکنم ماشالا خیلی شلوغه من کم آوردم آمدیم هستم که دوس ندارم دردسر به کسی برسه بااین وضع خراب شده مملکت و بیماری هم دیگه اصلا نمی رم یجا بزارمداغون شدم جان من بگین چجوری کنار اومدین واقعا میخوام برم پیش یکی درددل کنم چیکار کنم هم بدنم قوی شه هم اعصابم خواهش میکنم از تجربتون بگین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دخترم یکسال و نیمه اس خودم بیست سالمه ناخواسته سه ماهه باردارم تو شهر غریب بدون کمک  یعنی دارم روااااانی میشم

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐

چن روزه خوابش هم ریخته بهم سرما خورده شربت پدی کلد میدم حالا بجای اینکه بیشتر بخوابه بیشتر ورجه ورجه میکنه چیکار کنم از خودم بدم میاد میگم خدایی نکرده انقد نق میزنی یه بلائی سرش میاد 

هروقت عصبی شدی بگو اینم بچس نمیفهمه . یهه لحطه دور از جونش به نبودنش فک کنی آروم میشی و تحملت بالا میره. با عشق بهش نگاه کن و محبت کن دلت و اعصابت آروم میشه من اینجوری کردم خیلی بهتر شدم الان با بچم دوستیم ولی خب بعضی وقتام دعواش میکنم 

منکه هنوزم باهاش کنار نیومدم همش میگم کاش بچه دار نمیشدم اما بعدش انقد عذاب وجدان میگیرم و همیشه بخاطره این مسئله افسرده و عصبیم

همش بخاطره اینه که هیچکیو ندارم حتی یه دقیقه بچه رو بگیره آدم کم میاره تنهایی

رقص نهایت یک ساعته...بقیه شو چکار کنیم

همون انرژی و خنده میاره..خیلی تاثیر داره

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳