2777
2789
عنوان

کسی هست آرومم کنه😕

450 بازدید | 23 پست

سلام.بچه ها من رابطم با شوهرم اصلاااا خوب نیست...از طرفی شوهرم خییییلیییی با خواهرش صمیمیه...شوهر خواهرش معتاده و اون همیشه خونه مادرشوهرمه و روزی ۳ بار و بیشتر ب شوهرم زنگ میزنه...با همه چی کار داره و شوهرمم مدام قوربون صدقش میره....آخه بگین من چیکار کنم؟؟؟

شوهرم بچه آخره و دوتا خواهر و ۶ تا برادر داره ک این خواهر بزرگترشه...

توروخدا نگین باهاش صحبت کن ک اگه اسم خواهرشو بیارم غوغا میکنه

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

خانومایی ک این دردسرو دارن میدونن چی میگم😞

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مگه صمیمی باشه با خواهرش، مشکلی هست؟

آخه هرچی بگم سریع با اون مقایسه میکنه...مثلا بگم سرم درد میکنه سریع میگه بیچاره خواهرم چ زجری میکشه با سردرد

حساسیتت رو از بین ببر داغون میشی..هیچی هم عوض نمیشه..بپذیر خواهرشه..هرچند سخته.

داغون شدم دیگه

حرفاشو ب من نمیگه عوضش خواهرش همه چیزشو میدونه

منم وقتی شوهرم تنها میره خونه خواهرش اعصابم خورد میشه یه بار اومد بازوش کبود بود گفتم چی شده گفت ابج ...

آرع بخدا مشکل منم هست😑