2777
2789
عنوان

شما اشتباه منو نکنین!خیلی ناراحتم

287 بازدید | 16 پست

دوستم هر موقع با دوست پسرش یا کسی دیگه بحثش میشه و بینشون مشکلی پیش میاد برام تعریف میکنه و آه و ناله میکنه منم همیشه ب حرفا و دردو دلاش گوشکردم و هیچوقت قضاوتش نکردم و بجاش تا جایی ک بلد بودم راهنماییش کردم

خیلی طولانیه ادامشو پستای بعد میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اوایل سیر تا پیاز رابطمو واسه دوستم تعریف میکردمو اونم راهنماییم میکرد ولی بعدش بخاطر یسری از اتفاقا تصمیم گرفتم ک دیگه کمتر مشکلات رابطمو بدوستم بگم

کلا من آدم خود داری نیستم و نمیتونم مشکلاتمو تو خودم بریزم

گذشت تا چند روز پیش طاقت نیوردمو مشکلاتمو ب دوستم گفتم انصافا کمک و راهنمایی زیادی هم بهم میکنه و چشمامو باز میکنه ولی دیگه بعدش ب خودش اجازههرجور دخالتی رو میده ، روش تو روی نامزدم باز میشه و کوچیکش میکنه و راجع بهش بد گویی میکنه و... اینا فقط ی بخشی از کاراشه

بعدش شروع میکنه ب منت گذاشتن ک من بهت کمک کردم ولی تو برام کاری نمیکنی ( درصورتی ک من هیچی کم نزاشتم براش هرموقع ناراحت بوده کنارش بودم ولی چکنم ک همیشه خدا از زمینو زمان گله داره و ناله میکنه)

چه بد  جنبه شو نداره دوستت و وارد حریمتون شده 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

بعدشم وقتی تو رابطش راهنماییش میکنم میگه ببین کی داره این حرفارو میزنه (یعنی تو خودت مشکل داری بعد منو راهنمایی میکنی در صورتی ک من مشکلاتم با اونفرق داره، خودشو یادش رفته ک میاد ب من درس اخلاق میده بعد رابطش بخاطر اخلاقش خرابه!!!)

میدونم مقصر خودمم ک مشکلاتمو ب همچین آدمی میگم ولی چیکار کنم کسیو ندارم کمکم کنه

با همین کارام باعث شدم شخصیت نامزدم جلو بقیه بیاد پایین

خیلی ناراحتم حالا هم عذاب وجدان دارم هم بابت رفتاراو زخم زبونای دوستم اعصابم خورده😭😭😭😭

برای حل این مشکل بهتره اقدام کنی 

اولین قدم اینه خوددار باشی  دیگه حرفی بهش نزنی جز خوبی 

شما ممکنه یادت بره مشکلات رو ولی دیدگاه دوستت یا بقیه تغییر پیدا کنه براحتی قابل برگشت نیست...

دومین قدم اینه رو خودت کار کنی عزت نفستو ببری بالا ببین شما شاید نتونی رفتار اطرافیانت رو تغییر بدی اما قطعا میتونی تعیین کنی ک اطرافت باشه .... کسایی ک انرژی منفی هستند رو یا حذف یا کمرنگ کن تو زندگیت...

سومین قدم اینه خودت و تواناییهات رو بشناسی..وبا صبر و درایت پیش بری 

قانون نیوتن میگه هر عملی عکس العملی داره 

شما زورت ب بقیه نمیرسه اما به خودت چرا

حالا بببین چه عمل و رفتاری رو انجام بدی بهترین ومناسبت ترین عکسالعمل رو میگیری ؟ 

خودتو تغییر بده تا بقیه هم تغییر کنن 

موفق باشی 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍