2777
2789

میتونی یه ربان قرمز یا صورتی ام نازک کنی شکل پاپیون بزنی پایین شاخ ماده.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اره عالی میشه.دوست دارم کارامو تقویت کنم و بذارم واسه فروش

ان شا الله عزیزم. موفق باشی.اینا خوبو خوشگل میتونی بفروشی. منم واسه خودم توی خونه از اینجور خلاقیتا پیاده میکنم البته نه برای فروش، میزنم به درو دیوار خونمون چون به رنگ و نقاشی هم واردم دیگه یا نقاشی روی دیوار خونمونه یا کارای دستی اینطوری. حالتو میفهمم خیلی ذوق میده آدم خودش با دست خودش یه چیز خوشگل درست کنه.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
ان شا الله عزیزم. موفق باشی.اینا خوبو خوشگل میتونی بفروشی. منم واسه خودم توی خونه از اینجور خلاقیتا ...

منم خیلی اهل این چیزام خیلی وقت میذارم و کلی وسیله دارم....اما متاسفانه اقام اصلا درکم نمیکنه با کلی شوق و ذوق یچیزی نشونش میدم اهمیت نمیده 

منم خیلی اهل این چیزام خیلی وقت میذارم و کلی وسیله دارم....اما متاسفانه اقام اصلا درکم نمیکنه با کلی ...

مردا همینن ناراحت نشو هنر چه میفهمن چیه برای منم پیش اومده یه نقاشی میکشم یا چیزی درست میکنم نشونش میدم یه لبخند معمولی میزنه میگه خوبه قشنگه. چند وقت پیش یه ماکت درست کردم واسه دکور هر کی اومد چقدر تعریف کرد شوهر من عکس العملش مثل دیدم بقیه چیزا بود. انگار براشون عادی شده باشه.

مردا همینن ناراحت نشو هنر چه میفهمن چیه برای منم پیش اومده یه نقاشی میکشم یا چیزی درست میکنم نشونش م ...

من ک اینارو درست کردم با کلی شوق نشونش دادم گفتم میخام بزنمشون ب دیوار....گفت نه زشتن....

حالا هر کی دیگه اومد دید کلی تعریف کرد....بقول شما هنر نمیفهمن

راستی چه قیمتی میخوای بذاری خامشو گرون نداده؟ بخوای بفروشی باید گرونتر بزنی تا برات سود کنه. فروشت کم میشه قیمتش بالا زیاد بره

راستی چه قیمتی میخوای بذاری خامشو گرون نداده؟ بخوای بفروشی باید گرونتر بزنی تا برات سود کنه. فروشت ک ...

اینارو گرون خریدم خودمم متوجه شدم....ولی خب الان جایی پیدا کردم خامش ۲۱ تومنه و نهایتا ۳۰ تومن بشه....که من دوبرابر میفروشم هر کدوم ۶۰ تومن.خوبه؟؟