2777
2789

خواب دیدم که خونه یکی از اقوام ناهار دعوت بودیم و همه منتظر ناهار بودن .دوتا مرغ شکم پر آوردن سر سفره خیلی خوشمزه .همه داشتن با به به و چه چه میرفتن برای خوردن .ک یهو سه تا موش سفید از تووی یکی از مرغا پریدن بیرون و بعد تمام خونه پر از موش شد و همه فرار😯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه استاتر ،اگه کسی میدونه بگه تعبیر خواب گربه چیه ؟چند سال پیش خواب دیدم تو حرم امام رضا هستم تا وارد صحن شدم پر بچه گربه بود گربه های سیاه خیلی بودن هنوز که هنوزه این خوابم یادم نرفته 

ماهوووری ام نی نی یار جان کاربری منو برگردوووون 😠😠⁦🏹
خواب دیدم که خونه یکی از اقوام ناهار دعوت بودیم و همه منتظر ناهار بودن .دوتا مرغ شکم پر آوردن سر سفر ...

چقدر عذاب اوره این خوابا 😑من از این خوابای معنی دار زیاد می بینم 

ماهوووری ام نی نی یار جان کاربری منو برگردوووون 😠😠⁦🏹
خواب دیدم که خونه یکی از اقوام ناهار دعوت بودیم و همه منتظر ناهار بودن .دوتا مرغ شکم پر آوردن سر سفر ...

شاید یکی از نزدیکانشون باهاشون دشمنی داره و پشتشون حرف بی ربط میزنه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

خب اگه شغلشون پخش مواد ک احتمالا مالسون حرومه دیگه خونشون چیزی نخور 

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)