2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم😭😭😭

509 بازدید | 29 پست

دوستای عزیز سلام 

تو تاپیک قبلی گفتم مه پسر ۴/۵ ماهه ام نمیخوابه فکر کردم گرماییه . امروز چرک از گوشش در اومد سریع بردمش دکتر و گفتن عفونت گوش داره

یک هفته پیش تب داشت اما دکتر قبلی تشخیص نداد و فقط تب بر بش داد که خوب شد اما بیقراز بود تا امروز که فهمیدیم عفونت داره گوشش

حالا عذاب وجدانم از دو چیزه :یکی اینکه چرا تو این یک هفته نفهمیدم گوشش درد میکنه و دیگه اینکه امروز دکتر وزنش کرذ  از ۷/۲۰۰ شده ۷ کیلو یعنی کم کرد 

من حدود ۲۰ روزه رژیم غذایی گرفتم تا لاغر بشم البته رژیم سفت و سختی نیست ولی کم خوری میکنم حالا ناراحتم همش میگم نکنه از رژیم منه که لاغر شد یا ماجرای تب و عفونت گوشش باعث لاغریش شد 

دوستان خواهشا نظر بدین چه کنم؟ 

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه که عفونت میکنه معلومه کم شیرمیخوره واسه اونه شمام عزیزم نبایدرژیم بگیری روشیرت تاثیرمیزاره چون شیرمیدی خودبخودلاغرمیشی نگران اضاف وزنت نباش منم اینطوری بودم خیلی لاغرشدم

رژیم نگیر وقت هس  معلومه ک خیلی ناثیر داره رو وزن بچه

رژیمی که باعث بشه گرسنه بمونم نیست مثلا ناهار ۱۲ ق برنج میخورم قبلا بیشتر از ۲۰ تا بود یا خوزشتم نصف کردم بستنی و ... تعطیل

میفهمم حالت رو ..

خداروشکر که بازم متوجه شدی و دکتر بردی .. بع نظرم مساله گوش رو فراموش کن .. چون تقصیر شما نبوده ..

در مورد رژیم... از وقتی رژیم گرفتی پسرت تند تند گرسنه نمیشه؟؟ منظورم اینکه احساس نکردی که شیرت کم شده ؟؟ 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
بچه که عفونت میکنه معلومه کم شیرمیخوره واسه اونه شمام عزیزم نبایدرژیم بگیری روشیرت تاثیرمیزاره چون ش ...

از بخت بدم من تو دوران شیردهی چاق میشم الانم ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم 😭😭😭

ناراحت نباش حالا نگران باشی خوب میشه بزرگ میشه ان شاالله یادت میره .....منم برا چه چیزا که غصه نخوردم ....این نیز بگذرد ...داروهاشو بده مواظبش باش خودتم رژیم نگیر فعلا تا بچه یکم قوی بشه🌹

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊
میفهمم حالت رو .. خداروشکر که بازم متوجه شدی و دکتر بردی .. بع نظرم مساله گوش رو فراموش کن .. چون ت ...

نه شیرم کم نشد مثل قبله بچمم هر دوساعت شیر میخوره

ولی میترسم کیفیتش اومده باشه پایین

رژیمی که باعث بشه گرسنه بمونم نیست مثلا ناهار ۱۲ ق برنج میخورم قبلا بیشتر از ۲۰ تا بود یا خوزشتم نصف ...

سالم خوری کن .. مطنین باش شیرت کم نمیشه .. اجیل و میوه  و مایعات فراوان 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
نه شیرم کم نشد مثل قبله بچمم هر دوساعت شیر میخوره ولی میترسم کیفیتش اومده باشه پایین

پیش دکتر همیشگی بردی ؟؟  ترازوها  با هم فرق دارن 

سالم خوری کن .. مطنین باش شیرت کم نمیشه .. اجیل و میوه  و مایعات فراوان

الان روزی ۲۰۰۰ -۱۸۰۰کالری میخورم به نظرتون کمه؟ وای بچم لپاش اویزون بود الان همشون اب شدن😭😭😭😭😭😭😭البته بعد از تب خودشو نشون داد