2777
2789

بازم درد و بیقراری و کم اشتها .و تب داره تا الان 

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

یکم دو ماهگی سخته یعنی واسه دختر من ک اینطور بود اما فقط ی روز تب داشت روز بعد اوکی بود...حوله گرم کن بزار رو پاااش چندین بار دردش میفته

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا سه روز تب دارن فردا هم ممکنه داشته باشع

۳ روز شد امروز

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
پسرم یک هفته کامل داشت همش دکتر میبردم خودش خوب شد

وای چرا اینجوری میکنن اینا..یه واکسن چقدر دنگ و فنگ داره