2777
2789
برو خودتو بنداز زیر قطار یا میمیری یا همون دست وپاتو از دست میدی اگه موردی جهنمو برای خودت خریدی شفاعت همه ی خوبان از خودت بریدی بعدشم دیگه قرار نیست تو جهنم بمیری فقط عذابو وفقط عذاب اگه زنده موندی به غلط کردن میافتی زیرا دیگه اون نعمتی که خدا بهت داده بود دیگه نداری میشی یه دختر ناقص حالا اینم بدون که تو این دنیا یا مشکل برات درست میکنن یا درست می کنی برای خودت در هر دو صورت هر مشکلی راه حل داره حالا اگه دوست داری مشکلتو بگو شاید یکی تو این سایت همدرد تو باشه
برای فرشته ی داخل شکمم دعا کنید تا تمام مراحلشو به بهترین نحو بگذرونه  
به خدا من تو اوج ناامیدی که بودم از دست خدا ناامید نشدم این حرفارو نزن من بعضی وقتا فکر می کنم می بینم چقدر خدا منو دوست داشته که گذاشته به این سن برسم حتی چقدر منو دوست داشته که منو آدم آفریده می تونست منو یه حیون یا حشره خلق کنه بهم نخندید ولی واقعا راست می گم اینا به کنار تو نعمتای زیادی داری مادر. تن سالم .جوانی وقدرت تو آزادی داری آزادی که خدا بهت داده
برای فرشته ی داخل شکمم دعا کنید تا تمام مراحلشو به بهترین نحو بگذرونه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم این حرفا رو نزن من نمیدونم مشکلت چیه ولی ی چیزی تو زندگی بهم ثابت شده همه چی به مرور زمان درست میشه به این اعتقاد داشته باش که خدابزرگه حتی تو اوج ناامیدی ذکرت همین باشه خدا بزرگه
سکوت بهترین دوستی که هیچ وقت خیانت نمیکنه
سلام مژی جون خیلی وقته ازت بیخبر بودم دلم برات تنگ شده بود ان شاالله مشکلت حل میشه خدا پدر نازنین و خواهر گلتو بیامرزه ،ازشون بخواه برات دعا کنن
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ