2777
2789
اگه رعایت کنین میوه و وسیله هارو با مواد شوینده تمیز بشورین دستاتونو مرتب بشورین... کلا بهداشتو رعای ...

تمام سعیمو میکنم ک همچی و رعایت کنم اما یدست صدا نداره اعصابم بهم ریخته مهمون اومد برام ک مریض بود اصلا هم رعایت نمیکرد اگر ژل دستش نمیریختم اصلا نمیخواست بشوره خستم با این ادم های نفهم 

ایشالاه ک عفونت نباشه تو این شرایط بد

انشالا ک نیست ولی همش از غم و ناراحتیه نگران نباش ..اویشن کوهی دم کن بخور خیلی خوبه .منم اینطورم .😘

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام سعیمو میکنم ک همچی و رعایت کنم اما یدست صدا نداره اعصابم بهم ریخته مهمون اومد برام ک مریض بود ا ...

عشقم قطع ارتباط رو گذاشتن واس این روزا... ما کلا با هنه قطع ارتباطیم.

قطع ارتباط کنی ممکنه ناراحت شن،دور از جون بمیری بیشتر ناراحت میشن

عشقم قطع ارتباط رو گذاشتن واس این روزا... ما کلا با هنه قطع ارتباطیم. قطع ارتباط کنی ممکنه ناراحت ش ...

مادرم امروز به همه‌گفت تا اطلاع ثانوی نه میایم ن بیاید البته با خنده و خوشی

ما مادرم تو ی ساختمونیم خداروشکر وگرنه دق میکردم