2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 18224 بازدید | 16 پست
میکنم ولی بچم هنوز کار نکرده شکمش

تا یه هفته طبیعیه حالا میخوای نگرانیت برطرف بشه نیم سی سی گلیسیرین بزنی مدفوع میکنه. یا هم یکم ترنجبین بدی بهش

من پسرم تقریبا همسن و سال پسرت ک بود ۸روز مدفوع نکرد یکم ترنجبین ک دادم بهش زود مدفوع کرد(خودم گلیسیرین سعی میکردم تا اونجایی ک ممکنه استفاده نکنم چون اونوقت روده هاش شرطی میشه باید گلیسیرین بزنی تا مدفوع کنه

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
سلام ببخشید یبوست بچتون برطرف شد؟میشه منو راهنمایی کنین پسرم ۵۰ روزشه شکمش نزدیک یکماهه با شیاف گلیس ...

سلام چن بار گوش پاک کن رو زدم توی روغن زیتون بعد یکی دوسانت داخل مقعدش کردم خوب شد..اما نباید زیاد تکرار کنی بدنش بدعادت میشه دیگه بدون گوش پاک کن دفع نمیکنه برامن سه چهارروز یبار میزدم فوری دفع میکرد..بعد خودش خوب شد

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.