2777
2789
عنوان

درمان پینه روی قوزک پا

22993 بازدید | 24 پست

به پینه رو قوزک پام دارم چی کار کنم ؟ درمان خونگی که واقعا جواب بده میخوام

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنگ پا۰😑🖐🏻

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه چیز میگم واقعا جوابه مادرم انجام داده

یه پیمانه حنا و به پیمانه واجبی یا همون دارو حمام (یه پیمانه مثلا یه استکان بشه پیمانت )و باهم قاطی کن و مثل حنا بزار رو پینه 5 ساعت بمونه بعد  بشو سه بار تو هفته انجام بده عالیه😍😍

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
بگو

من تا ۷ سال پیش داشتم روی پاهام خیلیم شدید بود در حدی که کاملا سیاه شده بود

یه روز اتفاقی رفتم یه دکتر با عمم دکتر پوست بود برام یه داروی ساختنی نوشت اونموقع کرمشو خریدم ۵ تومن یه مدت کم استفاده کردم رفع شد البته دکتر به من گفت بخاطر نشستن رو زمین  اینجور شده و باید رعایت کنی وگرنه چون پوست نازک میشه خیلیییی بدتر میشه اگه رعایت نکنی و دوباره بشینی روش منم رعایت کردم و الان ۷ساله ک حل شده

چیکار کنم خوبشه

من چند سال پیش داشتم خیلی بدتر از این یه دکتر رفتم داروی ساختنی نوشت یه مدت کم استفاده کردم رفع شد فقط دکتره تاکید کرد روی زمین نشینم روی پاهام دوباره چون بدتر میشه و واقعا هم بدتر میشه چون یکی از دوستام کرم منو زد داشت خوب میشد که اون رعایت نکردو بدتر شد چون پوست لایه برداری میشه و نازک من الان ۷ ساله رعایت میکنم و خداروشکر رفع شده