2777
2789
عنوان

بچه های وارد به کیت بیاید لطفا😚

325 بازدید | 18 پست

سلام دوستای گلم دیروز 15سیکلم بود(سیکلام 33_34 )روزست، رفتم سونو دوتا فولی 25 و18 داشتم دکتر دوتا امپول اچ سی جی تجویز کرد که ساعت 8ونیم دیشب زدم دکتر گفت بعد 36 ساعت اقدام کن، امروز 3بار کیت گذاشتم که آخریش یه رب پیش بود که از بقیه پر رنگ تر بود 

بنظرتون امشب برم اقدام با فاصله 27 هشت ساعت از آمپول؟ یا همون صبح ساعت 8که میشه 36ساعت!

در ضمن دوس دارم اگه خدا بخواد حامله بشم پسر باشه .

عکس کیتارو میزارم ببینید

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مث خودت ولی دکترم به من گفت صبح بزن شبش نزدیکی داشته باش

یعنی حدودا 12ساعت درسته؟

فولیکولات اندازشون چند بود

انشالله همونی بشه که میخوای

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
یعنی حدودا 12ساعت درسته؟ فولیکولات اندازشون چند بود انشالله همونی بشه که میخوای

اندازشو نگفت ولی گفت دوتا فولیکول بالغ داری امپول داد گفت صبح بزن شبش نزدیکی داشته باش ک من ساعت ۱۰ صبح زدم شبش ساعت ۲ نزدیکی داشتم تا سه شب پشت هم بعدش ی شب در میون 

اندازشو نگفت ولی گفت دوتا فولیکول بالغ داری امپول داد گفت صبح بزن شبش نزدیکی داشته باش ک من ساعت ۱۰ ...

انشالله حامله ای😍 پسر میخوای؟

[QUOTE=125836071]مرسی عزیزم منم پسر دوس دارم انشالله هردومون پسردارشیم[/QUOTE

انشالله  خدا دامنه همه منتظرارو سبز کنه

ماهم به خواستمون برسونه🙇

[QUOTE=125836071]مرسی عزیزم منم پسر دوس دارم انشالله هردومون پسردارشیم[/QUOTE انشالله  خدا دام ...

اره ولی سالم بودن بچه اولویت از خدا اول بخوایم ی بچه سالم بهمون بده  بعدش اگه صلاح میدونه پسر بده 

اره ولی سالم بودن بچه اولویت از خدا اول بخوایم ی بچه سالم بهمون بده  بعدش اگه صلاح میدونه پسر ب ...

انشالله

از جوش  شیرین استفاده کردی؟

دکتر به من گفت جوش و نشاسته قاطی کن ...

انشالله از جوش  شیرین استفاده کردی؟ دکتر به من گفت جوش و نشاسته قاطی کن ...

نه استفاده نکردم اخه یجا خونده بودم اسپرمو از بین میبره شک کردم دیگه انجام ندادم فقط رژیم غذایی یکم منو شوهرم رعایت کردیم بیشتر چیزای گرمیجات میخوردیم

نه استفاده نکردم اخه یجا خونده بودم اسپرمو از بین میبره شک کردم دیگه انجام ندادم فقط رژیم غذایی یکم ...

اره زیادش ممکنه به نطفه آسیب بزنه ولی اندازش مشکل نداره