2777
2789
عنوان

دوستم يك حالي شد

770 بازدید | 29 پست

پرسيدم چيشده گفت داداش دوستم عقد كرده 

گفتم خوب مباركه عروسشون كيه چه شكليه

گفت از فاميلاشونه و خوشگله و كم سن و ساله

ميگه از اين تو شوك رفتم كه پارسال كه بعد از ده سال دوري از دوستم با شوهرم رفتيم مهموني خونه دوستم ...ديدم كه داداش دوستم اصلا صحبت نميكنه از دوستم پرسيدم چيشده دوستم گفت دوس دختر ش ازدواج كرده ناراحته....ميگه اون لحظه اصلا قضيه رو نگرفتم و درجا فراموشم شد ولي حالا كه بعد يكسال ازدواج كرده فهميدم كه اون بهم علاقه داشته ولي من تو اين بيست سال نفهميدم...چشمم بهش نگاه برادرانه بوده

ميگم خوب آفرين

تو كه عاشق شوهرتي و زن اونم عاشق شوهرش.

دوستم ميگه آره ولي شوك شدم چون اونا مثل خانواده منن...حدس ميزنم دليل اينكه بعد ده سال دوستم پيدام كرده همين بوده و بعدم كه ديدم من ازدواج كردم!!!

بهش گفتم اصلا پي اينو نگير ولش كن

اومدم تعريف كردم كه شايد براي شمام جالب باشه

🤒

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐چقدر دوست توش بود

آره سرم درد گرفت

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.