2777
2789
عنوان

غربالگري اول

303 بازدید | 16 پست

شنبه سونو دارم براي غربالگري اول خيلي خالم بده نگران جنسيتم اگه ميخواين بگين مهم نيست نياين هيچكس از شرايط خانوادگي ديگري خبر نداره همش دارم گريه ميكنم چيكار كنم توروخدا كمك كنين دعاكنين برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا خدا مراد دلتو بده حدس میزنم دلت پسر میخواد درسته؟

قربونت عزيزم مرسي بخدا خودمم شرمم مياد از اينكه بگم پسر چون جفتش نعمت خداست ولي انقد گفتن تو خانواده شوهرم منم تك عروسم دارم از استرس ميميرم 😭

خودم نه خانواده شوهرم پسر بخدا ازشون ميترسم انقد طعنه ميزنن من خيلي حساسمطاقت نميارم😭😭😭

خانواده شوهر من دختر دوس داشتن چون سه تا پسر هستن ، من الان باردارم و دوقلو و دوتاشم پسر شد و اولی که گفتیم پسر هستن زیاد خوشحال نشدن چون دختر میخاستن اما الان هی قربون صدقشون می‌رن 

🙏🏻الهم صل علی محمد و آل محمد 🙏🏻
خانواده شوهر من دختر دوس داشتن چون سه تا پسر هستن ، من الان باردارم و دوقلو و دوتاشم پسر شد و اولی ک ...

خوش بحالت ايشالا كه خدا حفظشون كنه واست ، تهش تو ايران پسر عزيزه هيچكس تيكه نميندازه به آدم من واقعا اگه بهم بگه دختر ميميرم از غصه😭

خوش بحالت ايشالا كه خدا حفظشون كنه واست ، تهش تو ايران پسر عزيزه هيچكس تيكه نميندازه به آدم من واقعا ...

فدات اصلا فکر این چیزا نباش اگه دخترم شد جلوشون از خودت ضعف نشون نده بزار بدونن بچت و سلامتیش از همه چی برات مهم تره 

من و همسرمم همینطوری هستیم 

🙏🏻الهم صل علی محمد و آل محمد 🙏🏻
فدات اصلا فکر این چیزا نباش اگه دخترم شد جلوشون از خودت ضعف نشون نده بزار بدونن بچت و سلامتیش از همه ...

آره ولي همه خانواده و فاميلش همينن هركاريم من كنم باز به يه چشم ديگه به آدم نگاه ميكنن من اصلا طاقت ندارم ميميرم از حرف و حديث

قربونت عزيزم مرسي بخدا خودمم شرمم مياد از اينكه بگم پسر چون جفتش نعمت خداست ولي انقد گفتن تو خانواده ...

درکت میکنم گلم  این چیزا توفرهنگ و جامعمون هست تو تنها نیستی فقط خدا کمک کنه اون چیزی که میخوای بشه