2777
2789
عنوان

دیگه خستم کرده شما بگید چکار کنم

1284 بازدید | 5 پست

سلام من 5ساله ازدواج کردم شوهرم خیلی بددهنه همش فحش میده الکی هر چی دلش میخواد میگه دیگه خسته شدم طلاق هم بخاطر شرایط خونوادگیم نمیتونم بگیرم بچه هم ندارم و دست بز ن هم داره پدر و مادر هم نازه چطور تغیرش بدم ممنون فقط تو دلم نفرینش میکنم مرگش اارزومه عصبی هست و زبانش هم وله.  به همه همه چی میگی 

دوستت داره؟ حاضره بخاطرت بیاد روانپزشک و مشاوره و اینها؟ 

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم منم اوایل زندکیم همیجوری بود ولی با توکل به خدا و یه کم محبت کردن خدا رو شکر درست شد . من موندم و جنگیدم تو هم فقط توکلت به خدا باشه .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

نمی دونم چرا من فقط شوهرم اینجوری هرکی رو می بینم خیلی باهم خوبن من م همش تو خودم می ریزم دریغ از یک محبت دریغ از یک دوست داشتن خدایا چرا زندگی من اینقدر بیروحه