2777
2789
نوشته در قسمت فوندوس رحم ۴ میلی متر و در قسمت تحتانی و سرویکس رحم حاوی ۱۲ میلی متر بقایا است

من کلا در منطقه هایپو نمیدونم چی چی ۶ میلیمتر دارم ضخامت اندومترم ۱۴ اس میترسم بگه کورتاژ

یهو دیدی خوردمت😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر به من داد هرچقدرم گفتم خونریزی ندارم گفت مهم نیست مصرف کردم سه ورق هیچی به هیچی فقط ببخشید گلتب ...

برو یه دکتر خوب.اگه بقایای سقط بمونه عفونت می‌کنی بلاخره باید یه جوری دفعش کنه

خوب  بعدش سونو دادی بقایا بود یا نه ؟

فردا سونو دارم تا مشخص بشه خیلی میترسم چون میدونم هستش چون هیچی دفع نکردم هرچی هم میخورم که به خونریزی بیوفتم لااقل دفع بشه اصلاااا حتی لک هم ندارم.مگه مترژن بدون خونریزی هم دفع میکنه؟میثلا چیزی بیرون نیومده باشه جذب بشه؟امکانش هست؟

یهو دیدی خوردمت😏
بله دارم میخورم ولی هنوز کمی بقایا مونده

دفع میشه بعدم اگر بقایا کوچیک باشه پزشکتون دارو میده تا دیواره رحم ساخته بشه و بعد دارو میده و تاریخ پریود جدید براتون درست میکنه با پریود جدید دیواره رحم که ریزش میکنه بقایا هم همراش کنده میشه و دفع میشه 

دفع میشه بعدم اگر بقایا کوچیک باشه پزشکتون دارو میده تا دیواره رحم ساخته بشه و بعد دارو میده و تاریخ ...

بیشتر توضیح میدی؟من دیواره ی اندومترم ۱۴ میلیمتر ضخامت داره الان دکترم چکار میکنه برام؟۶ میل بقایا دارم یعنی نمیفرسته کورتاژ؟

یهو دیدی خوردمت😏
فردا سونو دارم تا مشخص بشه خیلی میترسم چون میدونم هستش چون هیچی دفع نکردم هرچی هم میخورم که به خونری ...

عزیزم مترژن خودش باعث قطع خونریزی میشه دفعش ربطی به خونریزی نداره

فردا سونو دارم تا مشخص بشه خیلی میترسم چون میدونم هستش چون هیچی دفع نکردم هرچی هم میخورم که به خونری ...

متزژین انقباضات رحم زیاد میکنه اصطلاحا رحم رو تکون میده بقایا گاهی خیلی نامحسوس دفع میشن چون بقایا که بزرگ نیستن گاهی چند میلیمتر هستن مه زیادم قابل رویت نیستن 

متزژین انقباضات رحم زیاد میکنه اصطلاحا رحم رو تکون میده بقایا گاهی خیلی نامحسوس دفع میشن چون بقایا ک ...

اخه هیچیییی بیرون نیومده توی این یه هفنه کاملا حواسم بود پد هم میذارم اصلا چیزی دفع نشده حتی یه لک

یهو دیدی خوردمت😏
بیشتر توضیح میدی؟من دیواره ی اندومترم ۱۴ میلیمتر ضخامت داره الان دکترم چکار میکنه برام؟۶ میل بقایا د ...

بستگی به نظر پزشکتون داره ولی معلولا تا ۱۲ میلیمتر رو هم نمیفرستن کورتاژ با پریود بعدی کنده میشه دفع میشه نگران نباش 

برو راجب بهش بخون مترژن با افزایش انقباضات رحم باعث دفم میشه خودش میاد پایین همچنین باعث قطع خونریزی ...

چیز زیادی نفهمیدم چون تو نی نی سایتم میخوندم میگفتن تو خونریزی دکار میده و همراه با خوتریزی لخته ها دفع میشه بعد خونریزی قطع میشه 

یهو دیدی خوردمت😏
شاید نمونده باشه حالا فردا برو سونو

مونده میدونم خودم😔فردا ظهر میرم دعا کن توروخدا اصلا نمیخوام با این محیط الوده ی بیمارستانا برم کورتاژ.اگه مونده باشه با میزوپروسترول دفع میشه؟

یهو دیدی خوردمت😏