2777
2789
عنوان

لکه بینی

60 بازدید | 7 پست

بچه ها من ۷ روزه انتقال دادم به خاطر شوهرم و کــــرونا  مجبورم خودم کارامو بکنم الان لکه بینی دارم نگرانم ممکه جنینام نمونده باشن😞😞😞

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
ممکنه لک لانه گزینی باشه.شرایطتت هرچی که هست نباید کارکنی.توالان انتقال دادی باید استراحت کنی.اصلا ک ...

آخه تنهام مجبورم شوهرم بیمارستانیه مونده که من کـــرونا نگیرم خودمم تنهام خونوادم شهرستانن االان دراز کشیدم ولی نگرانم سعی میکنم فقط پخت و پز و شستن انجام بدم 

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم

لعنت به ک... ر... و... ن.. ا و بانیش که یهودیا و آمریکاییان😡

گلم من سابقه 2 بار انتقال جنین رو داشتم

فقط اینو خواهرانه بهت میگم چه گرفته باشه چه نگرفته باشه با تخیل یا فکر و خیال و استرس چیزی تغییر نخواهد کرد

پس یه زنگ به کلینیک یا بیمارستان بزن و ازشون کسب تکلیف کن بقیه رو هم بسپر به خدا و منتظر آزمایش باش

آخه تنهام مجبورم شوهرم بیمارستانیه مونده که من کـــرونا نگیرم خودمم تنهام خونوادم شهرستانن االان درا ...

هیچکس نیست کمکت کنه؟دوستی مادرشوهری خواهرشوهری کسی؟درحد غذا عیبی نداره سعی کن ظرف کم استفاده کنی تا زیاد نشه وزیاد سرپا نباشی گلم.ولی بیشتر استراحت کن ودراز بکش به خودت فشارنیار.غذاهای نشاسته دار بخور.الو بخارا نم کن وبخور که یبوست نشی.برای لک هم نگران نباش دلیل بر گرفتن یا نگرفتن نیست گلم.خیلیام بودن لک دیدن ولی بارداربودن.فقط احتمالا اگر دکتر شیاف داده بهت شیافتو حتما استفاده کن.استرس نداشته باش اگر خدا بخواد این بار مثبت شه مثبت میشه.اگرم نخواد نمیشه.فقط استراحت کن ودستشویی فرنگی استفاده کن.امیدوارم باردارباشی و خبرشو بیاری برام.اگرم نبودی ناراحت نشو بهم پیام بده تا بهت بگم بار بعد چیکارکنی تا شانس موفقیتت خیلی بالاتربره.من خودم باردومم مثبت شد گلم.توکلت برخدا

هیچکس نیست کمکت کنه؟دوستی مادرشوهری خواهرشوهری کسی؟درحد غذا عیبی نداره سعی کن ظرف کم استفاده کنی تا ...

ممنونم خوشگلم نه کسی نیست همه شهرستانن ک رونا هم اومده که بدتر

سلام گلم لعنت به ک... ر... و... ن.. ا و بانیش که یهودیا و آمریکاییان😡 گلم من سابقه 2 بار انتقال ج ...

مرکز فردا صبح جواب میده خودمم تنهام ولی گفتم شاید باید دوز دارو رو افزایش بدم الانم بی خییالش شدم 😘😘😘