2777
2789

لطفا بیاید اگ کسی تجربه ای داره منو راهنمایی کنه

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

بتام اول ۳۵بعد دوروز ۶۷ بعد سه روز ۱۳۰

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

عدد بتای پایین درد شدید و لکه بینی اینا ازعلائم خارج رحمیه .حالا چرا فک میکنی خارج رحمه؟؟؟

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدد بتای پایین درد شدید و لکه بینی اینا ازعلائم خارج رحمیه .حالا چرا فک میکنی خارج رحمه؟؟؟

نمیدونم دوستان منو ترسوندن فردا میخام برم سونو

نمیدونم دوستان منو ترسوندن فردا میخام برم سونو

چند هفته میشی؟ زیر پنج هفته و بتای زیر ۱۵۰۰ نرو

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
برو دکتر.خارج از رحم تو هفته 4 تا 5 دردش اینقدر زیاد میشه که نمیتوتی راه بری و خدانکرده اتفاق بد میو ...

۲۸دی اخرین پریودم بوده یعنی بتام خیلی بد بالا رفته؟

تو این سایت خیلی خوندم بتاشون کم رفته بالا و سالم بوده بچشون

بری سونو چیزی مشخص نمیشه ،از ما گفتن بود تا بتات بالای هزارو پونصد نشه سونو اونم واژینال نمیبینتش

منم میگم هفته بعد میگن برو اگ خارج رحمه سریع بفهمی

۲۸دی اخرین پریودم بوده یعنی بتام خیلی بد بالا رفته؟ تو این سایت خیلی خوندم بتاشون کم رفته بالا و سا ...

بتات که خوبه

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
۲۸دی اخرین پریودم بوده یعنی بتام خیلی بد بالا رفته؟ تو این سایت خیلی خوندم بتاشون کم رفته بالا و سا ...

بتات هر دوروز تقریبی باید دو برابر بشه و الان شما یک باردار عادی هستی.

بری سونو چیزی مشخص نمیشه ،از ما گفتن بود تا بتات بالای هزارو پونصد نشه سونو اونم واژینال نمیبینتش

من بتام بالای ۱۵۰۰ بود ۵ هفته هم بودم رفتم سونو 

احتمال داره که خارج رحمی بوده باشه و بعد معلوم شه؟؟

چند هفته میشی؟ زیر پنج هفته و بتای زیر ۱۵۰۰ نرو

فک کنم هفته ششم محسوب میشم