2777
2789
عنوان

غذای کمکی نی نی های رفلاکسی

67 بازدید | 9 پست

سلام دوستان لطفا تواین تایپیک مشارکت داشته باشین مشکل خیلی ازماماناس 

پسرم ۴ماه ونیمشه رفلاکس شدیدداره نکسیوم مصرف میکنه وزن تولد۲۸۵۰بودوزن فعلی ۵۵۰۰ ۲هفتس کمکی روشروع کردم یکم بهتره ولی بازم بالامیاره شیرخودمومیخوره خودمم رژیمم بخاطرش 

میشه بگیدکی رفلاکس بچه هاتون خوب شدوغذاهای کمکی چیامیدادین بهشون؟ 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

ببین دخترمن تو بیداری اصلااااا شیرنمیخوره سونو گفت ریفلاکس نداره دوبارم بردمش

اما دل درد و کولیک بدی داره و موقع شیر دردلی اسپاسمی دلره بخاطراین نمیخوره سه ماهو نیمشه الان

ده روز دیگه کمکی میدم اولم فرنی

دکترمقدادی دستور غذاییشو داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر پسر من فقط رانتدین داد  رژیمه خاصیم نگفت بگیرم

برامن فقط مرغ وبرنج وسیب زمینی وهویج غذای شب وروزمه 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
ببین دخترمن تو بیداری اصلااااا شیرنمیخوره سونو گفت ریفلاکس نداره دوبارم بردمش اما دل درد و کولیک بد ...

منم ازمقالات دکترمقدادی استفاده کردم وخودم کمکیشوشروع کردم اوایل بافرنی بودکه خیلی تشدیدمیکردبعداونوقط کردم وبهش پوره هویج وکدوحلوایی میدم که اوناروبالانمیاره

زودنیست الان؟ 

من پسرم وزنش رونمودارقرمزه خیلی بالامیاره بخاطرهمین امیدوارم باشروع کمکی دریچه معدش بسته بشه وکمتربالابیاره

شیرخشک  ضد ریفلاکس بدی راحتتری اون طفلکم کمتراذیت میشه.البته نظرمنه عزیزم خودتون صاحب اختیارید

ممنونم گلم دلم نمیاداخه خیلی شیردادن آرومم میکنه