شاروکوچولوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 926 عنوان غذای کمکی نی نی های رفلاکسی 67 بازدید | 9 پست سلام دوستان لطفا تواین تایپیک مشارکت داشته باشین مشکل خیلی ازماماناس پسرم ۴ماه ونیمشه رفلاکس شدیدداره نکسیوم مصرف میکنه وزن تولد۲۸۵۰بودوزن فعلی ۵۵۰۰ ۲هفتس کمکی روشروع کردم یکم بهتره ولی بازم بالامیاره شیرخودمومیخوره خودمم رژیمم بخاطرش میشه بگیدکی رفلاکس بچه هاتون خوب شدوغذاهای کمکی چیامیدادین بهشون؟ عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی 1398/12/06 | 16:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1fanos عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 302 دکتر پسر من فقط رانتدین داد رژیمه خاصیم نگفت بگیرم مامانیه پسره شیطون که به زودی قراره بشه مامانه ۳ تا پسر 😍😍😍😍خدایا منتظره معجزتم ❤️❤️❤️
عروســـــبلا عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 10240 ببین دخترمن تو بیداری اصلااااا شیرنمیخوره سونو گفت ریفلاکس نداره دوبارم بردمشاما دل درد و کولیک بدی داره و موقع شیر دردلی اسپاسمی دلره بخاطراین نمیخوره سه ماهو نیمشه الانده روز دیگه کمکی میدم اولم فرنیدکترمقدادی دستور غذاییشو داده
شاروکوچولوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 926 دکتر پسر من فقط رانتدین داد رژیمه خاصیم نگفت بگیرم برامن فقط مرغ وبرنج وسیب زمینی وهویج غذای شب وروزمه عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
شاروکوچولوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 926 ببین دخترمن تو بیداری اصلااااا شیرنمیخوره سونو گفت ریفلاکس نداره دوبارم بردمش اما دل درد و کولیک بد ... منم ازمقالات دکترمقدادی استفاده کردم وخودم کمکیشوشروع کردم اوایل بافرنی بودکه خیلی تشدیدمیکردبعداونوقط کردم وبهش پوره هویج وکدوحلوایی میدم که اوناروبالانمیاره عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
عروســـــبلا عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 10240 منم ازمقالات دکترمقدادی استفاده کردم وخودم کمکیشوشروع کردم اوایل بافرنی بودکه خیلی تشدیدمیکردبعداونو ... اره پوره هارم با فرنی من شروع میکنم
عروســـــبلا عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 10240 برامن فقط مرغ وبرنج وسیب زمینی وهویج غذای شب وروزمه شیرخشک ضد ریفلاکس بدی راحتتری اون طفلکم کمتراذیت میشه.البته نظرمنه عزیزم خودتون صاحب اختیارید
شاروکوچولوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 926 زودنیست الان؟ من پسرم وزنش رونمودارقرمزه خیلی بالامیاره بخاطرهمین امیدوارم باشروع کمکی دریچه معدش بسته بشه وکمتربالابیاره عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
شاروکوچولوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 926 شیرخشک ضد ریفلاکس بدی راحتتری اون طفلکم کمتراذیت میشه.البته نظرمنه عزیزم خودتون صاحب اختیارید ممنونم گلم دلم نمیاداخه خیلی شیردادن آرومم میکنه عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی