2777
2789
عنوان

بدترین اصطلاحی که از زبون یه دختر شنیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 44 پست

تو دهن خودمم یه مدت افتاده بود ادا تنگا....

خیلی بد بود یادم میفته دلم میخواد کاش می مردم

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصطلاح ک ن ولی یبار اینجا دوتا کاربر باهم دعواکردن یکیشون ب اونیکی گف اره میدم شوهرم با چیزش (اسمشم گف) جرت بده😐😐

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من از همون کرک و پرم ریخت هم بدم میاد! خیلی فرقی ندارن

اینکه به جای نه بابا مینویسن نه باو!

کلا از اینکه کسی درست حرف نزنه بدم میاد.

نحوه حرف زدن اولین مصداق از بروز شخصیته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم یه دختر میشناسم که خیلی بو میده ینی خیلیاااا

بوی عرق و پاش باهم قاطی شده بعد روش بادی اسپلش میزنه ینی یه چیز افتضاحی حس تهوع به ادم دست میده

بعد این ورد زبونش فحشه

الکی به یه نفر میگه مثلا ر....یدم دهنت و کلی حرف بد

بعد خیلی هم آویزون پسرا میشه

فکر میکنه کسی اینطوری عاشقش میشه

میشه برام صلوات بفرستید که اراده پیدا کنم تا به خواسته های دیرینه م برسم🙏🏻
پششمام كه عاديه اونايي كه من شنيدم كلا غير مجازه😂

دقیقاااا

من تعجب کردم که استارتر لز این حرف تعجب کرد

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 
کسی ک سیگار میکشه اینجور حرف زدنش هم طبیعیه

پدرش و عموش پزشکای مشهوری بودن خودشم دانشجوی پزشکی بود آخه

من از این کرک و پرم ریخت

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
خدایی من دختر سیگاری رو با پسر سیگاری یکی میدونم  😐😐😐

دوتاشون بدرد نمیخوره     یه بچه   15  بود فک کنم دیدم  یه ژستی گرفته بود  دو میکشید انگار  ترامپه

❤gk❤متولد 1378/10/4❤sportoto super lig❤
من تو این سایت از خانم ها یه چیزایی دیدم که نوشتن هحوز متعجبم و دهنم بازه والا  فکرشم نمیکردم ...

چیا؟

اگه تاپیک نمیترکه بگو