من سزارين اول جنازه بودم 🥴 تا يك هفته ببين جنازه ها اصلا تكون نميتونستم بخورم 😭 اما دومي😍 شبش فارق شدم فرداش رفتم حموم اصلا انگار زايمان نكرده بودم. البته بستگي به بدن هر كسي داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچی فقط هرچی ی جا بخوابی بدتره بدنت خشک میشه وقتی میخوای حرکت کنی دردش طاقت فرساس راه برو تو خونه کارات هم کم کم انجام بده تا بدنت نرم باشه .البته ن اینکه زیاد دولا راست بشیا.من بچم بعد از ب دنیا اومدنش تو NICUبود شش روز تمام تو بیمارستان رو اون تختای پیزوری خوابیدم همش هم تو راهرو در حال رفت و آمد بودم وقتی هم اومدم خونه شوهرم مراعات نکرد تو کارکردن کمکم کنه بخیه های هر دو طرفش رفت تو وقتی رفتم بکشم بدون بی حسی با تیغ درش آوردن.خلتصه که هم مراعات کن هم اینکه زیادنخواب
برای کنترل درد شیاف دیکلوفناک دکتر بهم داد دوتا با هم. وقتی استفاده کنی هیییچ دردی دیگه نداری. بدون اون هم میشه تحمل کرد. اصلا سزارین ترس نداره خییلی راحته. بعد از مرخص شدن از بیمارستان یکم استراحت و کار نکردن کاملا بخیه رو خوب میکنه