2777
2789
زمان کمرنگش میکنه ولی هیچوقت فراموش نمیشه

پس چطور اون منا فراموش کرد؟ شما زنها چ موجوداتی هستید که ده روزه عاشق میشید یک ماه هم که آدم کنارتون نباشه فارق میشید،،، سه سال همه زندگیش من بودم یعنی از عاشق ها هم ی چیز بیشتر بود، اما فقط یک ماه پام شکست تگ بیمارستان بودم منا ازقلبش بیرون کرد و بعذم منا با کسی مقایسه کرد که همه عمرش ازش متنفر بود

با زندگی و عشق جدیدت کمرنگ میشه حتی ممکنه درآینده بگی چه خوب شد یه آدم بهتر سرراهم اومد و خوشبخت تر ...

پس چجوری اون منا یک ماه نشده فراموش که کرد هیجی حتی منا با دشمنش در ی عرض میدونس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقأ بر عکسم ده روزه تگ خونم فقط آهنگ گوش میذم سیگار میکشم و قرص خاب میخورم دارم نابود میشم 

خیلی سخته خیلی درد داره اما به مرور اروم میشی اصلا زمان به خودت نده که فکرکنی کتاب طنز بخون اسم نویسنده کتاب ازماست که برماست پیدا کن ببین کی بوده کتابهاش بخون کتاب های عبید زاکانی بخون تاریخ بیهقی بخون که مجبوربشی ترجمش کنی فکرت مشغول بشه و دوتا کتاب هست از رومن رولان یکی جان شیفته یکی ژان کریستف این دوتا راهت تو زندگی عوض میکنن دنیایی پیش روت میزارن که توش غرق میشی و بعدازخوندنشون دیگه ادم سابق نیستی پخته شدی 

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
شما ماشالا خوب کتاب خون هستی

ممنون به لطف خالم با این کتاب ها اشنا شدم و واقعا رو ذهنیاتم اثر مثبت نهاد تو برهه ای که از لحاظ روحی داغون بودم 

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد