2777
2789
کدوم شهری  منم عید دعوتم نمیرم واقعا بده

ای خداااا.بچه ها بعد دو سال با هزار سختی و اینا میخوام عروسی بگیرم اینم که اینطوری.خدا لعنت کنه چینی هارو اه

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
عید

بسلامت منم برادرم ۶ عید عروسیش ما موندیم تا ۲۵ اسفند اگه برطرف شد اکه نشد کنسل میکنیم من خیلی امیدوارم تموم سه چون ما تو خوزستانیم هوا خیلی گرم میشه میگن تو گرما ویروس از بین میره شما هم فعلا وقت دارین توکل بخدا عزیرم 😍

عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامت منم برادرم ۶ عید عروسیش ما موندیم تا ۲۵ اسفند اگه برطرف شد اکه نشد کنسل میکنیم من خیلی امیدوا ...

ان شاءالله که بره این ویروسه.منم همون هفته اول رزرو کردم.خدایا خوااااهش میکنم ایم ویروس بره

توکل بخدا تو فکر نباش گلم فعلا وقت دارین 

باورکن کلی سختی کشیدیم.حالا که میخوام برم سر خونه زندگیم اینطوری شد...دلم میخواد گریه کنم

باورکن کلی سختی کشیدیم.حالا که میخوام برم سر خونه زندگیم اینطوری شد...دلم میخواد گریه کنم

عزیرم ب این فکر کن خدا اگه نخواد برگ از درخت نمیریزه پس توکل کن ودعا من ختم گرفتم برا ویروس تموم شه

عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸
بسلامت منم برادرم ۶ عید عروسیش ما موندیم تا ۲۵ اسفند اگه برطرف شد اکه نشد کنسل میکنیم من خیلی امیدوا ...

آره ایشالله تو گرما کم میشه

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!