2777
2789
عنوان

مدفوع بلغمی نوزاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 19 پست
خدانکنه آلرژی داشته باش وااای نگو عفونت با یه انتی بیوتیک خوب میشه چند ردز پیش پسر منم همینطو بود ...

سلام لواشک جون دخترم عفونت داشت😭 شما چند روز به پسرت دارو دادی؟ چند وقتشه؟

سلام لواشک جون دخترم عفونت داشت😭 شما چند روز به پسرت دارو دادی؟ چند وقتشه؟

سلام عزیزم

چیزی نیست عزیزم نگران نباش

خداروشکر کن آلرژی نبود

من 7روز بهش دادم

روز دوم و سوم دیگه چیزی نبود و خوب شد

دارو چی بهش داده؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر من 3سالشه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

هدیه ما به شما مادر خوش سلیقه و خلاق

k4q7uzrk    متن کد تخفیف را در سبد خریدتون اعمال کنید و ۱۰ هزارتومان تخفیف ویژه کاربران نی نی سایت دریافت کنید.به مدت محدود..

زیر انداز عکاسی روند رشد

استیکر تم مناسبات سال اول نوزاد

لباس های ست مادر و نوزاد

بهترین لحظات سال اول فرزندت رو جشن بگیر و آلبوم عکس یادگاری بساز 

برای مشاهده محصولات کلیک کنید

برای مشاهده محصولات کلیک کنید

سلام عزیزم چیزی نیست عزیزم نگران نباش خداروشکر کن آلرژی نبود من 7روز بهش دادم روز دوم و سوم دیگه ...

خدا حفظش کنه 

دختر من هنوز ۴ ماهش تموم نشده باید ۷ روز آنتی بیوتیک بخوره😓 ۲ماه پیش هم سرما خورد چندروز آنتی بیوتیک خورد همش فکر میکنم تقصیر منه بچم انقدر مریض میشه😭😭😭

داروهاش سفکسیم با یه قطره به اسم روتفلور از جمعه دارم بهش میدم امروز دوباره یه کوچولو خون دیدم🤦‍♀️