2777
2789
عنوان

عکسای جهیزیه مو نیگا :)

| مشاهده متن کامل بحث + 31786 بازدید | 204 پست
مرسی خواهر جووون :)  

ایشالا ب سلامتی استفادشون کنی هرروز با عشق غذا بپزی با همسرجان ب خوبی و خوشی نوش جون کنین

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مبارکه نازن 

خدایش جهاز خریدن خیلی سخته الان خصوصا 

اینکه پول کم باشه بهترین چیزا رو میبینی ولی به خاطر موقعیت مالی خانوادت بیشتر قیمت ملاک میگیری و چشم روی خوشگل های قیمت بالا می‌بندی خودمم این روزا رو گذروندم

تو رفتی پدر   بی خبربی خبر  ، شدم دربدر. ای پدر         ای پدر 

الحق که باید نکته هاتو با طلا بنویسن ..  کپی میکنم الان و میذارم تو نوت بوکم همینو تا بازم بخون ...

خوب کاری میکنی کپی کن وبخون بعدشم ییار شوهرت اومد خونتون یا باهم تنها شدید خودتوبراش لوس کن کنارش بشین دستش و بگیر بعدش با ناز و مهربونی ویکمم آروم و مظلوم بهش بگو تودوسداری من ومامانتینا اذیت کنن؟بعد بگو من مگه عشقت نیستم من که انقد دوست دارم هوامو داشته باش  نذار خانوادت بهم چیزی بگن من خیلی هواتو دارم پیش خانوادم خیلیم ازت تعریف میکنم توام هواموداشته باش  من به همچین شوهری افتخار میکنم( اروم وبا ناز بگو کنارش بوسش کن و چندبار بگو بهش که دوسش داری این حرفا رو هروقت دیدیش هی بهش بگو تا ملکه ذهنش بشه بعد اون هر روزم بهش بگو دوست دارم تا بدونه مردا مثل بچه هستن ازهرکس بیشتر محبت ببینن میرن بیشتر اون سمت...بذار محبت و ازسمت تو بیشتر ببینه  

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
خیلی .. دو سه روز پیش پذیراییشونو طی کشیدمو کلی مبل و میز نهار خوری بلن کردم .. 

چقدررررر بد

چرا اینجور میکنی.نکن خواهر اینجوری کنی یه عمر باید براشون کارگری کنی.یه کم به خودت ارزش بده.ناسلامتی تازه عروسی.

تو هنوز پنج ماهه عقدی چطور اجازه دادی بزنه تو سرت حتی به شوخی.😡😡😡😡

به خودت بیا.الانم خیلی دیر شده اما به خودت بیا که یه عمر تو سری خور نشی.

عزیزم واقعیت اینه ۹۰ درصد مردا پشت خونواده هاشونن تا زنشون.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
خَيلي خوشكلن مي شه بگي از كجا خريدي

خانومه رمضانی برام ۲۰ تیکه شو  دوخت .. بش بگی نگار معرفی کرده میشناسه عزیزم ..

call ۰912 761 4869

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..