2777
2789
عنوان

عکسای جهیزیه مو نیگا :)

| مشاهده متن کامل بحث + 31786 بازدید | 204 پست
خب خاهر جان تو شوهرت پشتت بوده نذاشته کار کنی منم شوهر بچه ننه نوموخااااام

😁😁😁😁😁😁😁بالاخره هر بچه ای اول تو خانواده خودش بوده من الان هرازگاهی شوهرم باخنده وشوخی میگه مامان جونم میگم چیییی؟باخنده میگه هیچی گفتم مامانم منم میگم مامانت نه ننه جونت 😁😁😁😁😁من شوهرم طرف منه آدم که شوهرش طرفش باشه انگار کل دنیارو بهش دادن چون دیگه به حرف کسی نیس و همه هم از حسودی میترکن😁از اول باید بکشی سمتت  که یه عمر راحت باشی

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
بزار بری زیر بار قسط و خرج زندگی دیگه تز نمیدی تازه میفهمی چه خبره 

البته همینجوریشم قسط داریم خواهری .. شوهرم سرویس نامزدی و نصف حلقه هامو خرید و کلی به قرض و قوله افتاد .. واسه همین اصلا سرویسمو دوست ندارم .. 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😁😁😁😁😁😁بالاخره هر بچه ای اول تو خانواده خودش بوده من الان هرازگاهی شوهرم باخنده وشوخی میگه ما ...

آره به خدا .. شوهر آدم باید طرفش باشه .. حدفتو باید طلا بگیدن .. الان میرم تو نوت بوک گوشیم مینویسمش که به مشاورم بگمش بم یاد بده :)

😁😁😁😁😁😁😁بالاخره هر بچه ای اول تو خانواده خودش بوده من الان هرازگاهی شوهرم باخنده وشوخی میگه ما ...

عزیزدلممم :) چه بانمک گفتی دارم میخندم :)

عشقم اسفند دود کن چون همیشه اونجور که میخوای در نمیاد و همیشه تعریف زیادی گند میزنه ایشالا همیشه شوهرت به دلت راه بره یادت نره اسفند دود کنی چون چش میخوری

و خدایی که همین نزدیکی است .......💜💜💜💜💜💜
عشقم اسفند دود کن چون همیشه اونجور که میخوای در نمیاد و همیشه تعریف زیادی گند میزنه ایشالا همیشه شهو ...

آره آره راست میگه .. حتما همین کارو بکنا !!!!  اسفند دود کن عزیزدلم .. 

البته همینجوریشم قسط داریم خواهری .. شوهرم سرویس نامزدی و نصف حلقه هامو خرید و کلی به قرض و قو ...

نگو بهش دوسش ندارم چون کم کم میره تو مغزت کم اورد میگه تو که دوسش نداری فعلا بفروشیم بعد بهترشو میگیرم سعی کن طلاتو واسه ماشین یا خونه بفروش در غیر این صورت نفروش بعدش اگرم فروختی نصف ماشین یا خونرو به نامت بگیر یادت نره

ایولااااا .. آجی خو تو شوهرت پشتته عزیزدلم .. ان ساءالله همیشه شاد و خوشبخت و عاشقانه باشید کنار هم ...

مرسی عزیزم از اول بکش سمتت این ازمن به تو نصیحت...بعد عروسیت سخت  میشه به خانواده شوهر رو بدی دیگه نمی تونی جمعشون کنی خودتو بالا بدون پاگشا توخونشون ازدواج کردی تند تند نرو من خوب و یه اشتباه کردم تند تند رفتم بهم تیکه نینداختن دیر به دیر رفتم الان التماس میکنن بمون خونمون اما من دیگه نمیمونم...یادمه تو نامزدی شوهرم میگفت اومدی خونه مامانمینا سر سنگین باش به روشنم زیاد نخند ازجات پانشو توخونشون راحت نگرد تابدونن تو مثل مهمونی و باید بهت احترام کنن واقعا هم راست میگفت الان یه چیز بگن جواب میشنون رو نمیدم بهشون احترامم میکنن بهم   

عشقم اسفند دود کن چون همیشه اونجور که میخوای در نمیاد و همیشه تعریف زیادی گند میزنه ایشالا همیشه شوه ...

دود میکنم همیشه بدخواه توفامیل زیاد دارم میبینن زندگیم خوبه حسودی میکنن اما خودم کنترلش میکنم زندگیمو تا همه فامیل تو کف زندگی من باشن... 

دود میکنم همیشه بدخواه توفامیل زیاد دارم میبینن زندگیم خوبه حسودی میکنن اما خودم کنترلش میکنم زندگیم ...

ایشالا خدا هم کمکت میکنه 

نگو بهش دوسش ندارم چون کم کم میره تو مغزت کم اورد میگه تو که دوسش نداری فعلا بفروشیم بعد بهترشو میگی ...

مرسی از راهنماییت خواهر♡

مرسی عزیزم از اول بکش سمتت این ازمن به تو نصیحت...بعد عروسیت سخت  میشه به خانواده شوهر رو بدی د ...

الحق که باید نکته هاتو با طلا بنویسن ..  کپی میکنم الان و میذارم تو نوت بوکم همینو تا بازم بخونمش !!!!