2777
2789
وای دقیقا شوهرم که بیدار میشه بره من تاره میخوابم😁

😃 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی ساعت دیگ بابام بیدار میشه هنو هسدم

😃تو لااقل میاونی خودتو قایم کنی. من بخاوم هم خودم رو قایم کنم. بهم میگه فکر نکن نفهمیدم دیشب تا صبح بیدار بودی. من هم پررو پررو بهش میگم تا صبح که نه ولی تا ساعت ۴ ۵ بیدار بودم

یه مدت کلا بلاک بود از همه جا 😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

من تازه گشنمم هست

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
هنو زوده بابا خوشی هاتون برا الانه بچه میخواید چیکار

اره الان خيلي زوده ولي دلم خيلي ميخواد چند شب درميون خواب بچه ميبينم ديشب خواب ديدم ي نوزاد پسر بود البته بچه دخترخاله شوهرم يني تو كل خواب داشت از سينم شير ميخورد وايي بيدارشدم خيلي حس خوبي داشتم دلم بچه ميخواست😁

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅