2777
2789
چی هست ؟ از کجا خریدی

از داروخانه بخر عزیزم .. ماوالا ام خوبه ولی فک کنم خیلی گرون شده الان ..  سریتا وطنیه :) منم شنیدم خوبه  و باید ارزونم باشه.. به خدا من ۷۰۰ تومن پول دادم رفتم M2beate خریدم، واقعا هم بلند شد مژه هتما .. بلند و فر و پر پشت .. ولی خب ریخت :( نمیدونم چرا :( 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قطره ای؟!

قطره چشم، برو داروخانه بگو قطره چشم میخوام اسمشم فرقی نمیکنه چی باشه زیادم نریزی داخلش یکی دو قطره کافیه

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

چیه ترفندت؟توفه؟

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
ببین توفیسد خوبه ولی من مینی داشتم نسبت قیمتش اصلا ارزش نداشت تراول سایز بود از پانکم گرونتر گرفتم😑 ...

چه حیف یادت اومد بگو تاابد منتظرم😂😂😂 ریمل لعنتی گرون گاهی اشتباه انتخاب کنی باید دهنت صاف شه براخرید بعد

من مژه هام بلنده ولی خیلییی کم پشته،یه ریمل حجم  دهنده میشه معرفی کنید،قیمتشم اگه میدونید بگید، ...

کلاژن ساز لوریل،یکی دیگه که بدنش آبیه درش صورتی اسمشو یادم رفته من پارسال ۱۰۰ خریدم الان فکر کنم یکم گرونتره

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

قطره چشم، برو داروخانه بگو قطره چشم میخوام اسمشم فرقی نمیکنه چی باشه زیادم نریزی داخلش یکی دو قطره ک ...

اگه بتامتازونه که دارم

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چند میخریش؟

جدیدا نخریدم آخرین بار خریدم فک کنم 40بود تقریبا 2ماه پیش

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
اینم بگم من بحاطر کاشت مژه همه مژهام ریخت تامیتونین نکارین حسرت ب دلتون میمونه.....این ریمل معجزه می ...

منم همین بلا سرم اومد تازگیا😂😂

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی