2777
2789
عنوان

سلام🙂🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 42 پست
استار ان شاالله حاجت روا بشی  و به حرمت بیمار کربلا حال بیمارتون خوب بشه و سلامتی کامل روزیشو ...

خیلی ممنون😘😊💞

یه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ۱۰۰ تا صلوات میفرستم ان شاءالله شفا پیدا کنن و غم و غصه هات از بین برن🌹🌹🌹🌹 التماس دعا

فدات شم مرسی عزیزم❤😘

یه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             

قربونت برم عزیزم

انشالله همیشه زندگیه ارومی داشته باشی

هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نشو

دکترا مگه خدان؟؟!!!

اگه ناامید شی کفر به درگاه خدا گفتی.

خدا خیلی مهربونتر و بزرگترز توصیفهاس.

خدا هواتو داره

خدا هوای تمام بنده هاشو داره.

دعا برای دیگران خوبه

من دعات میکنم

شمام از دعاهای قشنگت منو بی نصیب نذار

دعام کن اخه من ی بیماری خاص دارم.

دعام کن مهرم به دل کسی که صادقانه دوسش دارم بیفته.

به خدا توکل کن دوست عزیزم

😍😍😊😊

تمام معجزه های خدا واسه من...
قربونت برم عزیزم انشالله همیشه زندگیه ارومی داشته باشی هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نشو دکترا مگه خ ...

توی یه لحظه حرفات عین معجزه بود عزیز دلم 

روی هردوتا چشمم حتما 

امیدوارم به همه ی آرزوهای قشنگت برسی 

وکنارکسی که دوسش داری همیشه سالم و خوشبخت زندگی کنی

😘😍

قبول نمیکنه که بریم خیلی بهش گفتم  اما قبول نکرد

ازداروهای سلول بنیادی استفاده کن

یا امام رضا... تورو به غریب بودنت قسم میدم لطفامنو به ح برسون😍💞 حالا ک خدا جون مارو توی ۸ اسفند به نام عدد امامت مارو باهم آشنا کرد لطفا تورو به تموم لحظاتی که غریب بودی لطفا مارو بهم برسون🙏❤💕
ازداروهای سلول بنیادی استفاده کن

خواستی بهت اطلاعات میدم

یا امام رضا... تورو به غریب بودنت قسم میدم لطفامنو به ح برسون😍💞 حالا ک خدا جون مارو توی ۸ اسفند به نام عدد امامت مارو باهم آشنا کرد لطفا تورو به تموم لحظاتی که غریب بودی لطفا مارو بهم برسون🙏❤💕
 خواستی بهت اطلاعات میدم

سلام 😊🖐

خیلی از راه هارو امتحان کردن ولی فک نمیکنم اینی که شماگفتینو انجام داده باشه 

میشه بی زحمت بیشتر توضیح بدین دربارش؟

سلام 😊🖐 خیلی از راه هارو امتحان کردن ولی فک نمیکنم اینی که شماگفتینو انجام داده باشه  ...

آره عزیزم این سلولهای بنیادیه.‌‌‌... باعث ترمیم و بهبود اون بیماری میشه.... میگم ک باید شماره بدمت .... واسه همینه میگم  باید بیای خصوصی

سلام 🙂🖐 قطع امید کردن اخرین بارگفتن فقط ۲ماه دیگه وقت هست و بدنش دووم میاره

استارتر خاهش میکنم یه مشکل بزرگ پیدا کردم میشه براگ یاسین بخونی 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

سلام برام دعا میکنی واسه فشار های که رو خوانوادمه و امضام 

انشااالله برات معجزه بشه 

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه

امیدوارم بهبود پیدا میکنه 

بخداقسم به دلم افتاده 

انشالله سالهای سال کنار هم خوشبخت زندگی میکنی دوست عزیزم 

قابلم دونستی برام دعا کن اسمم نگینه 

ممنون مهربونیتم

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍