چه فایده من رعایت کنم وقتی همسرم میره بیرون و با کلی ادم سروکار داره اگه اونا رعایت نکنن اگه همسرم ...
نامزد منم کارش اینجوریه ولی من کلی التماسش کردم ک رعایت کنه..ب شوهدت بگو دستکش دستش کنه..ماسک بزنه..وقتی هم اومد خونه لباساشو جدا کن..دستاشم تمیز بشوره هیچی نمیشه
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
خب به کجا رسیده الان🤔🤔 من زیاد خبر ندارم الان همکارم تو کانال خبری برام خوند نزدیک ۵۰ نفر تو قم ...
نمایده قم گفته که ۵۰ نفر مردن و وزیر بهداشت نمیزاره خبرا پخش شه و گفته که قم نباید قرنطینه بشن چون مردمش میرن شهرای دیگه و همه جا پخش میشه فعلا میگن ۱۲ نفر مرده
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
تو خونه ورزش کن عزیزم کدوم شهری؟اخه همه جا باشگاه ها رو تعطیل کردن
اگه دیدم اوضاع خراب بود همینکارو میکنم