2777
2789
عنوان

برم دندونپزشکی یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 33 پست

اگ مواد پانسمان داشته باشین میتونین از عفونت موقتا جلوگیری کنین اما تا کی میخواید صبر کنید؟ وضعیت شاید بدتر بشه

بنظرم حالا ک عصب کشی انجام شده یا مجبورید قیدشو بزنید ک حیفه یاهم ی مطب خصوصی برید ک از بابت دکتر و محیط مطب کمی خیالتون راحت تر باشه تا کارتون سریع تموم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی من شیرازم .لطفا مشاوره بدین تروخداااا

عزيزم دندونپزشكت گفت اگه نري واسه روكش دندونت عفونت ميكنه؟

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
اگ مواد پانسمان داشته باشین میتونین از عفونت موقتا جلوگیری کنین اما تا کی میخواید صبر کنید؟ وضعیت شا ...

آخه قالب گیری دندونمو تو درمونگاه انجام دادن دوتا دندونه.یکیشو قالب گیری کردن یکی دیگشم پانسمانه.پولشو  گرفتن ازم.مرجوعی هم نداره

حتما مجبورید برید

مراحل روکش زمانبره و اگر تعطیلی عید بینش قرار بگیره ممکنه اندو دندونتون به مشکل بخوره و احتیاج به عصب کشی مجدد پیدا کنید که کار راحتی نیست

اگر بیماری نقص ایمنی یا زمینه ای ندارید برید

آخه قالب گیری دندونمو تو درمونگاه انجام دادن دوتا دندونه.یکیشو قالب گیری کردن یکی دیگشم پانسمانه.پول ...

در حال حاضر رفتن به محیط هایی ک دولتیه و رفت و آمد زیاد داره ریسک داره ، مخصوصا اگر کار دهان و دندان باشه.

دانشکده های دندانپزشکی هم ک کارای عملیشون رو تعطیل کردن.

بنظرم از دندونپزشکتون تلفنی مشورت بگیرید.