2777
2789
نازکه آخه اونورش دیده میشه.میشه با پارچه هم دوختش

از هیچی بهتره

ممنون.

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دم شما دوست نازنین گرم. به جای ای وای و ای داد .... یه کار مثبت کردی. امیدوارم خودت و عزیزانت همیشه ...

ممنون عزیزم .همچنین💋💋💋

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد

اره از اون نازک هاس

خوبه.

مممنووون برا انرژی خوبت

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
خواهش میکنم عزیزم💞

واقعا حقته که یه تشکر کنم ممنون.

بهتر از آه و ناله کردن و مقصر دونستن و هیچ کاری نکردنه.

ممنون.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
واقعا حقته که یه تشکر کنم ممنون.  بهتر از آه و ناله کردن و  دونستن و هیچ کاری نکردنه. ممن ...

خواهش میکنم عزیزم...💋😊خجالتم ندین😘

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد