2777
2789
عنوان

وسایل برقی خانه

102 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها میخوام جهازمو بخرم نیاز به کمک دارم کسی رو میشناسید که از وسایل برقی سر دربیاره و راهنماییم کنه؟

و خدا را شاکرم به خاطر همه داداه ها و نداده هایش  

اگه مشکل مالی نداری

یخچال ال جی یا یا سامسونگ ۳۲ فوت به بالا که جادار باشه

لباس شویی ال جی 

ظرف شویی بوش

جاروبرقی فیلیپس یا بوش

تلوزیون سونی یا سامسونگ سونی بهتره ولی سامسونگم خوبه

جاروشارژی بلک اند دکر بقیه شو یادم اومد میگم

اگه مشکل مالی نداری یخچال ال جی یا یا سامسونگ ۳۲ فوت به بالا که جادار باشه لباس شویی ال جی  ...

یخچال الان اصل پیدا نمیشه بشه ام خیلییی قیمتا بالاست. میخوام دو قلو بخرم ولی نمیدونم الکترو استیل که جدید اومده بارم داره خوبه یا هیمالیا یا لایف 

دو تا مدل دیگه ام معرفی کردن دنپوت و رنزو بود انگار

جارو برقی و اتوام فیلیپس گرفتم

لباس شویی ام الجی میخوام بگیرم

اسنک ساز سه کاره میخوام اما نمیدونم چی مارکش خوبه 

گوشت کوب برقی 2کاره میخوام نمیدونم چه مارکی

دیگه همینا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من یخچال ولباسشوییو ظرفشوییم الجی هست  جاروبرقی بوش اصل ! دقت کن اصل باشه وگرنه دو روزه خر ...

الجی گرونه الان بعدم دیگه اصل نیستن.

یخچال الان اصل پیدا نمیشه بشه ام خیلییی قیمتا بالاست. میخوام دو قلو بخرم ولی نمیدونم الکترو استیل که ...

عزیزم اگه میخوای ایرانی بگیری یه مدلم من بهت پیشنهاد میکنم ساید اسنوا ۳۱ فوتش اینجا بچه ها هرکی داشته راضی بوده ولی باز اگه میخوای دوقولو بگیری میل خودته از مارکاش اطلاعی ندارم اونم جدا تاپیک بزنی بهتر نتیجه میگیری

اگه هم دلت ساید نخواست و دوقولو خواستی فکر کنم خواهرم یخچالش الکترو استیل باشه .بد نیست حدودا سه ساله داره .شما باز تحقیق کن که بهترشو پیدا کنی به حرف مغازه دارا زیاد اهمیت نده اونا گاهی اوقات یه جنس براشون سود بیشتری داره اونو خیلی روش پافشاری میکنن

درضمن میتونی از انجمن نوعروس هم کمک زیادی بگیری مثلا تایپ کنی یخچال انجمن نوعروس اونجا از تجربه ی عروس خانما استفاده کن

اگه هم دلت ساید نخواست و دوقولو خواستی فکر کنم خواهرم یخچالش الکترو استیل باشه .بد نیست حدودا سه سال ...

اوکی عزیزم خیلییی لطف کردی