2777
2789

آخه این دیگه به دولت و .... ربطی نداره اینقدر مردم بی وجدان شدن که هرآنچکه واسه این بیماریه نایابه یا گرون وجدان داشته باشید این بیماری مسریه نه تنها مواظب خودمون باید باشیم مواظب همددیگرم باید باشیم بی وجدان همسایه ات بگیره خب احتمالش قویه زن وبچه اتوام بگیره ، به فکر هم باشیم 

برای شادی روح پدرم صلوات

خاک تو سر اونایی که ماسک و ژل اهتکار کردن

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسههههه دیگهههههه حالمونو بهم زدین اینقد از این ویرووس کثیف گفتین بسههههه کم اخبار میبینیم و استرس میگیریم کم تو نت خبرش هست اینجام به گند کشیده شدهه بسهههههههههههههههههههههه

آنه...تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت.‌..

بله متاسفانه...همش هم از دولت بد میگیم..دولت و مسیولین بد 

ولی شما یه ماسکی دستت هست چیکار میکنی..اکر مثل مسیولین اختیار اتی داشتن لز مسیولین بدتر بودن

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

ملت بدن راه میرن فحش میدن ب دولت دولت و همین ملت خودخواه تماع بیعقل نفهم تشکیل دادن دیگه حتما بابد رور بالا سرشون باشه لتمرگین تو خونتون تا مجبور نشدین نیابن بیرون نمیمیربن ک

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

بابای من ابزار فروشه

ماسک فیلت.ر دار و ساده میارن 

دیروز ماسکارو هزار تومن داده🤗

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

خب از بس دولت از اینکارا کرده دیگه برا مردم هم عادی شده 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
بسههههه دیگهههههه حالمونو بهم زدین اینقد از این ویرووس کثیف گفتین بسههههه کم اخبار میبینیم و استرس م ...

خانم محترم آگاهانه زندگی کن ، بی توجه نباش یعنی چی بی تفاوت باشیم مشکلی که اتفاق افتاده وهست وخطرناک حالا نگفتنش و آگاه نبودن اگه شمارو آروم میکنه نه تیوی گوش کن نه تو فضای مجازی بیا

برای شادی روح پدرم صلوات
خاک تو سر اونایی که ماسک و ژل اهتکار کردن

اهتکار ک هیچی چند وقت پیش رفتم داروخونه دستمال مرطوب و ژل بخرم زنه اینقدر بد رفتار کرد بعد اومدم خونه میبینم تاریخش گذشته خوبه نزدم ب پوستم رفتم برگردونمش میگه اینو از ما نخریدی😑😑😑😑😑😑

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه