2777
2789
نمدی نینیسن؟ نجور بالیسان اخی😂😂

هساد مسطتیل کسدیییم .ایکی طرفی الیمده تیحدیم .ایچینن نازیح کش سالدیم الده گوزل اودی هش بولونمور اوپلاستیکی لردن ده قشح اولدی

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خداااا واقعا؟؟؟مگه میشه تخلیه بکنن پس مریضای خودشون چی شده

مریضای اورژانسی رو نگه داشتن البته همه قسمتا رو تخلیه نکردن یه قسمت بزرگشو فقط عمل های اورزانسی رو نگه داشتن که مثلا طرف عمل نکنه میمیره 

تو کل شهرها چند تا بیمارستان اماده باش هستن تو تبریزهم تا الان بیمارستان سینا اماده باش بوده چرا ب ...

سلام عزیزم خوبی؟خبر داری از تبریز؟؟؟کسی گرفته؟؟؟

سلام عزیزم خوبی؟خبر داری از تبریز؟؟؟کسی گرفته؟؟؟

سلام گلم قربونت ممنون توخوبی؟

نه دیروز اکثر ازمایشا منفی بوده

ولی خیلیا تو بیمارستان مشکوکن که بسترین

ولی چون جایی قرنطینه نشده دیر یا زود به اینجاهم میرسه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
سلام گلم قربونت ممنون توخوبی؟ نه دیروز اکثر ازمایشا منفی بوده ولی خیلیا تو بیمارستان مشکوکن که بست ...

ممنونم عزیزم خوبم ..لطف کردی جواب دادی عزیزم ؟؟اگه امکانش هست منو بیخبر نزار 🌹🌹🌹😘

ممنونم عزیزم خوبم ..لطف کردی جواب دادی عزیزم ؟؟اگه امکانش هست منو بیخبر نزار 🌹🌹🌹😘

چشم گلم

دختر عمم دکتره دارو ساز هس و داروخونه دارن و بازرس بیمارستان ولی ساکن مشهدن

امروز باهاش حرف زدم میگه تروخدا اینهمه بزرگش نکنین رعایت کنین بهداشتو ولی استرس نداشته باشین 

مثل سرماخوردگیه خیلیاتون میگیرین و حتی خودتونم متوجه نمیشین

سیستم ایمنی تونم قوی کنین

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
چشم گلم دختر عمم دکتره دارو ساز هس و داروخونه دارن و بازرس بیمارستان ولی ساکن مشهدن امروز باهاش حر ...

سلامت باشن انشالله...ممنون بهم روحیه دادین  بخدا خیلی نگرانیم شوهرم اسنپ کار میکنه دیگه نمیزارم بره خدایی نکرده از کسی نگیره دوتا بچه دارم براشون نگرانم اگه پدرشون خدایی نکرده مریض بشه ...بنظر ایشون آخرش چی میشه وضع بدتر میشه یا اونایی که گرفتن خوب میشن و تموم میشه؟؟تا کی ادامه داره

سلامت باشن انشالله...ممنون بهم روحیه دادین  بخدا خیلی نگرانیم شوهرم اسنپ کار میکنه دیگه نمیزارم ...

مشخص نیس تا کی باشه یا تموم شه

بخودتون و بچه ها برس حسابی

مایعات زیاد بخورین

بهداشت رو رعایت کن انشالله بزودی میگذره 

مشخص نیس تا کی باشه یا تموم شه بخودتون و بچه ها برس حسابی مایعات زیاد بخورین بهداشت رو رعایت کن ا ...

انشالله دوست خوبم لطف کردین😘😘😘