2777
2789
عنوان

عیدی دادن به مادرشوهر

263 بازدید | 22 پست

برای بهتر شدن اوضاع و روابط با خانواده همسرم تصمیم گرفتم به مادرشوهرم عیدی بدم از پسنداز خودم و بدون اطلاع همسرم. .براش پارچه خریدم برای لباس محلی .وقتی دید خیلی تشکر کرد و خوشحال شد .کاش همینطور بمونه .

تا تنهاییم خوبه .تا یکی از بچهاش یا جاریا بیان محلم نمیزاره و بد میشه .انگار ازشون میترسه .

همسرم بخاطر اینکار ازم تشکر کرد و گفت برای مادرت جبران میکنم و کادو میخرم منم .

مدتیه که با مادرم سر سنگینه .

ناراحتیم اینه که هرکاری هم کنم و هر چقدر هم خوب رفتار کنم مادرشوهرم فقط وقتی تنهاییم محلم میزاره و وقتی کسی دیگه هم هست انگار اصلا منو نمیبینه .

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

هنوز عید نشده که عیدی دادی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نبینه به درک

خیلی حس بدیه توی یه جمع شلوغ کسی محلت نزاره و تو سکوت کنی و همه بگن و بخندن و حتی نتونی بری بیرون

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

هنو که عید نشده

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

منم گاهی این حسو دارم خیلی بده😔

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

مامان منم با شوهرم اینطوره 

وقتی تنهاییم خیلی باهاش خوبه 

اما وقتی داداشام میان حتی ج سلام شوهرمم نمیده و پذیرایی نمیکنه ازش 

من بلند میشم ازش پذیرایی میکنم 

دلیلش حسادت برادرام به همسرم هست 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
هنوز عید نشده که عیدی دادی

اخه پارچه خریدم تا بدوزه و خیاط پسش بده خیلی طول میکشه .برای لباس محلیه