یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بدنه رو با سیف قرمز تمیز کن شیشه رو با شیشه پاک کن . بعد هم یه عود روشن کن بذار داخل فر . بعد عود تموم شد یه ساعتی صبر کن بعد درش رو باز بذار تا وقتی که بو بره .
الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
جوش شیرین و سرکه بو رو از بین میبره و چربی رو پاک میکنه و ضد عفونی میکنه .برای خوشبو کردنش میتونید توی یه کاسه برای یه روز میخک یا گلاب بزارید توش
من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون شبیه مردم شهرنیست🌹